Panică la Consiliul Județean Hunedoara. Un oficial fost confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a fost confirmat cu noul coronavirus. El prezintă simptome uşoare şi va fi tratat la domiciliu. Administratorul public al judeţului este și el internat cu simptome, dar încă nu a primit rezultatul testului.

Author: Georgiana Balaban miercuri 02 decembrie 2020 , 17:20

laurențiu nistor are coronavirus
Coronavirus la Consiliul Județean Hunedoara.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a fost confirmat cu noul coronavirus. El prezintă simptome uşoare şi va fi tratat la domiciliu, iar atribuţiile sale vor fi delegate unuia dintre consilierii judeţeni.

De asemenea, administratorul public al judeţului, Costel Avram, a fost internat miercuri, cu simptome specifice, dar încă nu a primit rezultatul testului.

Coronavirus face ravagii în Hunedoara

”Miercuri, 02 decembrie 2020, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19, deşi a respectat toate măsurile de protecţie sanitară în vigoare, atât la sediul instituţiei, cât şi în afara acesteia. Preşedintele va fi tratat la domiciliu întrucât prezintă simptome uşoare, fiind monitorizat de medicul de familie”, a anunţat, miercuri, Consiliul Judeţean Hunedoara, printr-un comunicat de presă.

Citeste si: Bilanț coronavirus 2 decembrie 2020: Un nou record de pacienți la ATI!

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Citeste si: Vaccinare în masă împotriva CORONAVIRUS, începând cu luna aprilie

laurențiu nistor are coronavirus
Laurențiu Nistor a fost confirmat cu COVID-19.[Sursa foto: PixaBay]


Laurenţiu Nistor roagă persoanele cu care a intrat în contact să ia măsurile necesare pentru limitarea răspândirii virusului.

Atribuţiile preşedintelui vor fi delegate, joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, unuia dintre consilierii judeţeni în funcţie.

De asemenea, instituţia transmite că administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva acuzând simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2.
”Având în vedere simptomatologia, dar şi afecţiunile de care domnul Costel Avram suferă, medicii au luat decizia de a-l interna pentru a fi tratat şi supravegheat. De asemenea, domnul Costel Avram a fost testat la internare, în prezent rezultatul testului nefiind soluţionat”, a mai transmis Consiliul Judeţean Hunedoara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si