De când a intrat în ” Casa Iubirii ”, Laurențiu s-a arătat interesat de mai multe fete, dar nu a fost una care să-l facă să-și dorească ceva mai mult.

Bianca este surprinsă de dorințele lui Laurențiu

Andreea Mantea i-a dezvăluit Biancăi faptul că Laurențiu își dorește ca Bianca să fie prima lui soție, dar nu și ultima.

Citește și: Concurenții din ”Casa Iubirii” s-au transformat în copii. Băieții au fost chemați în camera roșie de către fete

”Bianca, ai fost aleasă ca prima soție a lui Laurențiu. Prima pentru că o să divorțați și o să se recăsătorească cu Patricia, dar de care o să se despartă din cauza unei nepotriviri de caracter. Cu cine credeți că va rămâne? Cu Lorena.”, a spus Andreea Mantea.

Concurenții din ”Casa Iubirii” s-au transformat în copii. Băieții au fost chemați în camera roșie de către fete

Cu ocazia zilei de 1 iunie, fetele și băieții din ”Casa Iubirii” și-au amintit de copilărie. Aceștia au desenat, iar unii au primit chiar și cadouri.

Citește și: O concurentă din ”Casa Iubirii” a fost descalificată. Care este motivul?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Fetele și băieții din ”Casa Iubirii” au adoptat ținute copilărești și au trecut la desenat. Băieții au fost chemați în camera roșie.

Concurenții și-au adus aminte de casa părintească, de dulciurile și de toate jocurile pe care le-au făcut când erau copii.

Radu le-a povestit băieților cum mergea la discoteca ”La calu” și cum părinții îi așteptau acasă la miezul nopții.

Citește și: Ce se întâmplă între Nona și Patrick? Fosta concurentă este deranjată de unele gesturi făcute de fetele din casă

Lorena și-a amintit cum la grădiniță avea doi iubiți, iar de ziua ei mama sa i-a făcut câte o poză cu fiecare iubit.

Bianca susține că ea era cea care îi chema pe copii la joacă, nu invers și că era foarte distractivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si