“Imi cer iertare Toni, copilul meu...imi cer iertare pentru ca am fost lasa...nu am avut puterea sa ma opun agresiunilor verbale si psihice la care ai fost supusa de-a lungul anilor in care ai practicat baschet”, a scris pe Facebook mama unei tinere jucatoare de baschet din Arad.

Mama Antoniei, Olivia Brosovszki- la randul ei

antrenoare de atletism si profesoara de educaţie fizica- a acceptat sa povesteasca pentru Gazeta Sporturilor prin ce a trecut fiica sa si ce a determinat-o sa vorbeasca despre teroarea la care tanara jucatoare de baschet a fost supusa in ultimii 6 ani!

Olivia Brosovszki o acuza pe antrenoarea de baschet ldiko Seres-Prisacariu ca agreseaza fizic si verbal sportivele, pentru a face performanta.

„Au fost parinţi care si-au retras copiii. Am facut sedinţa acum doi ani pentru ca la un turneu de U-15, efectiv le-a bagat pe fete in vestiar si le-a spart tabla de cap.

Atunci a fost circ foarte mare. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- Le-a lovit?

- Da, le-a dat la fiecare cu tabla in cap pana a spart tabla. Le-a dat cu colţul de la tabla.

- Fata dumneavoastra era acolo?
 

- Nu, fata mea nu a fost acolo. Copilul meu nu a fost batut. A tras-o de doua ori de par si atat. Atunci, a fost o discuţie aprinsa intre parinţi, dar s-au format doua tabere. Unul dintre parinţi a vorbit chiar ca se poate face dosar penal, dar s-a ajuns la concluzia ca sa-i mai dea o sansa. Acolo a fost problema. Parinţii care au iniţiat sedinţa respectiva au trebuit sa-si retraga fetele dupa o luna”, a declarat mama fetei pentru Gazeta Sporturilor. 

Intreaga poveste AICI.

Sursa foto: Facebook

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si