In momentul exploziei, in casa se aflau doua persoane. Femeia se afla chiar in camera in care era centrala termica, iar barbatul era in alta incapere. La un moment dat, instalatia a cedat din cauza presiunii.

Radu Stoica: A ramas nevasta-mea, s-a apucat ea sa faca focul si nu stie.  A sarit soba in sus. A bagat multe lemne? Da.

Din fericire, cele doua persoane nu au fost ranite, dar proprietara a tras o sperietura zdravana.
In plus, si locuinta de alaturi a fost afectata. Suflul exploziei a facut ca bucati din tencuiala sa cada peste o adolescenta.

Eugen Chirita- purt. de cuv. I.S.U. Galati: In acest moment este recomandat san u se mai locuiasca pana nu vin expertii sa-si exprime punctul de vedere, vizavi de siguranta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cele doua persoane care locuiesc in casa in care a avut loc explozia vor sta o perioada la copii, pana cand locuinta va fi refacuta. Imobilul apartine Primariei din Galati, iar chiriasii nu aveau asigurare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si