Lectie de curaj! O mama din Timisoara face sacrificii de neimaginat pentru a-si intretine fiul imobilizat intr-un scaun cu rotile

O lecţie impresionanta de viaţa vine de la Timisoara, unde o mama se chinuie sa ii ofere copilului ei un trai decent. Iar fiul, chiar daca e ţintuit intr-un scaun cu rotile, o rasplateste din plin. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emoţional.

Webeditor: A.S. Author: I. I. joi 07 decembrie 2017 , 18:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Sunt un om simplu, un om normal. Ma consider un om normal. Nu sunt mai diferit decat restul. Asta e parerea mea", spune Sebastian David.

El este David, iar in ciuda bolii cumplite, care i-a imputinat trupul, adolescentul e un munte de optimism.

Din cauza atrofiei musculare, adolescentul cantareste doar 35 de kilograme si este tintuit intr-un scaun cu rotile.

Clipa de clipa, mama ii este alaturi. Ramasa vaduva pe cand David avea doar 8 ani, femeia duce greul. De patru ori pe zi, ridica singura scaunul cu baiat cu tot pe treptele casei, iar apoi in autobuz.

"Dumneavoastra ce faceti dupa atatea dureri de spate de la atat carat? Iau pastille, crčme si atat. Trebuie sa imi treaca pana a doua zi pentru ca trebuie sa am forta noua. O luati de la capat", spune Klara Munteanu, mama acestuia.

Mama, David si sora lui locuiesc intr-o casa care apartine bisericii.

Desi au nevoie si de lemne, si de rbani pentru renovarea acoperisului prin care ploua, cea mai arzatoare dorinta a lor acum e un scaun cu rotile.

Tocmai de aceea, colegii de la gradinita si de la scoala au organizat un targ caritabil

Cea mai mare dorinta a lui este sa aiba o masina, cu care mama sa il poate transporta mai usor la scoala. Daca vreti sa intindeti o mana de ajutor, orice este binevenit: e nevoie si de alimente, si haine pentru iarna.

CONT BANCAR: RO24BACX0000000688680000
UNICREDIT TIRIAC BANK, SUCURSALA TIMISOARA, PIATA NICOLAE BALCESCU
TITULAR: DAVID KLARA


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si