Lectie de generozitate! Violeta si-a pierdut sotul din cauza cancerului. Tragedia din viata sa a transformat-o in sprijin pentru alti oameni

Violeta Faragau, in varsta de 39 de ani, din Cluj, si-a pierdut sotul din cauza cancerului. Femeia ofera acum o lectie de generozitate!

M. P., vineri 14 septembrie 2018 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marcata de pierderea sotului sau, dar si de boala crunta, Violeta a decis sa vina in sprijinul celor care sufera de aceasta boala grea. Pe toata perioada in care sotul sau a urmat tratamente, ea l-a insotit in spitale. Asa a trait alaturi de rudelor altor pacienti bolnavi si acum a decis sa vina in sprijinul lor.

Pentru ca in multe cazuri rudele celor bolnavi nu au unde sa doarma, pentru ca nu isi permit o chirie, ea a venit cu o idee extraordinara.

Femeia a construit o casa in Cluj pentru rudele bolnavilor si le gazduieste pe toata durata tratamentelor. Cand au aflat despre fapta sa, mai multi oameni au inceput sa contribuie cu sponsorizari.

„Povestea casei Filip a inceput in urma cu doi ani si ceva cand eram cu sotul meu Filip in spital, el a fost diagnosticat cu cancer, si atunci am stat mult prin spitale unde am vazut nevoile oamenilor care vin din alte localitati, atunci m-am gandit ce bine ar fi daca oamenii astia ar avea unde sa stea aici pe bani putini, pentru ca Clujul e scump”, a declarat Violeta potrivit unica.ro.

Casa construita dispune de sase camere si 12 locuri disponibile.

„Avem camere cu 30 de lei si 40 de lei pe noapte, asta pentru cine sta pe termen lung. Ideea este ca ceea ce dau oamenii nu ajung sa ne achitam cheltuielile lunare, de aceea contam mult pe donatii si sponsorizari. Am primit primii musafiri in 26 mai si de atunci au trecut pe la noi 45 de persoane bolnave si 50 de apartinatori”, a povestit tanara clujeanca.
 

Te-ar putea interesa si