Legătura dintre poliţistul sinucigaş, care şi-a omorât băieţelul, şi Cristian Cioacă, ucigaşul Elodiei

Poliţia din Piteşti pare a fi urmărită de blestem, după ce mai multe fapte teribile au fost înfăptuite de angajaţi ai acestei instituţii.

C.L., miercuri 07 noiembrie 2018 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Cioacă este celebru din 2007, după ce soţia lui Elodia a dispărut de acasă şi apoi a fost declarată moartă, anchetatorii găsindu-l vinovat de uciderea ei chiar pe soţ. Cioacă locuia în Braşov, însă era politist în Piteşti, oraş unde s-a şi mutat după dispariţia soţiei sale. În aceeaşi localitate se afla toată familia lui Cioacă. Ca şi Cioacă, Marius Franţulescu, bărbatul care s-a sinucis, weekend-ul trecut, după ce şi-a omorât copilul, era tot poliţist, tot din Piteşti.

La fel ca şi Cioacă, Franţulescu era gelos pe soţia sa, iar gestul său a fost ca o răzbunare. Însă Cioacă şi-a omorât soţia, în timp ce Franţulescu s-a răzbunat pe aceasta luându-i cea mai importantă fiinţă din viaţa ei: copilul.

Ca şi Cioacă, poliţistul Franţulescu a încercat să descopere adevărul despre soţia sa de pe Internet. Dacă poliţistul Cioacă i-a spart Elodiei adresele de mail, poliţistul Franţulescu a intrat chiar cu o zi înainte de tragedie pe pagina de socializare a fostei sale soţii, de care divorţase de câteva zile, ”scotocise” printre poze şi postări şi îi lăsase mai multe mesaje.

O deosebire importantă între cei doi poliţişti constă însă în faptul că Cioacă a sperat că nu va fi găsit vinovat de uciderea Elodiei, faptă pe care nu a recunoscut-o niciodată, iar Marius Franţulescu şi-a luat viaţa după ce şi-a ucis băieţelul. Astfel, poliţistul Cristian Cioacă se află acum în puşcărie după ce a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale. În schimb, Marius Franţulescu a fost înmormântat luni, în secret, de părinţii lui, la Mioveni, localitatea de lângă Piteşti unde aceştia stau.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si