Legatura dintre Romica Jurca si Nicu Ceausescu! Putina lume cunoaste aceste detalii

Intre Romica Jurca, cea mai cunoscuta prezentatoare meteo din Romania, si Nicu Ceausescu a existat o legatura nestiuta: cei doi au fost colegi de facultate la Facultatea de Fizica, potrivit The One.

G. S., joi 27 septembrie 2018 , 15:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Pe Nicolae Ceausescu l-am vazut, in trecere, intr-o masina care-l ducea la aeroport. L-am vazut de mai multe ori si de aproape, pe platforma de la Magurele, pe Valentin Ceausescu, care lucra acolo si despre care cei care-l cunosteau spuneau lucruri bune. In schimb, l-am cunoscut, cat de cat, pe Nicu Ceausescu, eram colegi la Facultatea de Fizica, din cadrul Universitatii Bucuresti – eu eram in anul II, el, in anul V.

In pauze, pe hol, ne cerea sa-i spunem bancuri cu “babacii” lui, iar noi ne faceam ca habar nu avem despre ce vorbeste, pentru ca nu stiam daca vrea intr-adevar sa le auda si sa se distreze pe seama lor sau ne provoaca. Atunci, ne spunea el unele, expirate fata de ce stiam noi. Si din nou, noi nu stiam daca sa radem sau sa fim seriosi…

Uneori, ramanea in camin dupa ore. Venea si batea pe la usi sa intrebe daca nu avem casetofon sau magnetofon, ca voia sa asculte muzica. La pozitia lui, nu era un increzut, cel putin, nu in relatiile cu colegii. Era sociabil, ii placea sa se distreze si ii placea viata, in general, din cate mi-am dat seama", a marturisit Romica Jurca.

Sursa: Mediafax

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si