Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu! Vedeta i-a fost naşă de cununie Lianei, fata cea mică a lui Balaci! | DEZVALUIRI

Despre legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu s-a scris atunci când Liana, fiica lui Ilie, a fost cununată de Catrinel.

Andrei Balan, luni 29 octombrie 2018 , 08:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

E clar că legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu a luat naştere în 2012. Atunci, fata cea mică a lui Balaci, Liana, jucătoare de tenis, s-a cununat religios cu Adrian Ungur, şi el tenismen profesionist. 

 

 

 

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu. Fiica lui Balaci e prietenă la cataramă cu Catrinel

Naşii de cununie ai celor doi au fost Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu, Catrinel fiind o prietenă extrem de apropiată a Lianei. Relaţia s-a păstrat, mai ales că a fost cultivată de ambele părţi. Cel mai bun exemplu este acela că Liana a vizitat-o pe Catrinel în Florida, acolo unde locuieşte, pentru a fi alături de ea după ce aceasta s-a despărţit de Gabriel Trifu.

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu. Nunta Lianei Balaci a avut loc la Piteşti

Despre legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu s-a dezvăluit doar la cununia religioasă a Lianei. Ceremonia a avut loc la Piteşti, oraşul natal al lui Adrian Ungur. La evenimentul la care Catrinel Sandu  fost naşă, iar Ilie Balaci socru mic, Catrinel a purtat o rochie verde, iar Ilie un costum negru.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si