Legătura neştiută dintre Traian Băsescu şi Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea! Cum a ajuns modelul să lucreze cu fina fostului Preşedinte?

Între Traian Băsescu şi Adrian Alexandrov mai există o legătură în afară de Elena Udrea.

Radu Constantin, miercuri 10 octombrie 2018 , 07:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea a fost şi probabil va rămâne marea slăbiciune a lui Traian Băsescu. Interesant este că şi între actualul iubit al Elenei şi fostul Preşedinte al României există o legătură mai puţin cunoscută, în afară de faptul că amândoi apreciază blondele.

În urmă cu cinci ani, pe când Adrian Alexandrov visa la o carieră în televiziune şi nu o cunoscuse încă pe Elena Udrea, fostul model a ales să ”fure meserie” de la o prezentatoare de profesie. Este vorba despre Melania Medeleanu, care a prezentat ştiri la mai multe posturi de televiziune. Alexandrov a urmat cursuri de dicţie cu Melania, după ce absolvise o şcoală de televiziune la Londra.

Pe de altă parte, Melania Medeleanu a fost apropiată de Traian Băsescu prin prisma faptului că este fina lui. Acesta a fost naş de cununie la nunta vedetei cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Cei doi s-au căsătorit când Băsescu era Primar general al Capitalei şi au divorţat în 2006, însă legătura naş-fin rămâne pe viaţă, conform preotului care ţine slujba de cununie.

Pe de altă parte, Adrian Alexandrov nu s-a ferit niciodată să-şi arate aprecierea faţă de cel care a promovat-o pe iubita lui la Palatul Cotroceni şi apoi a sprijinit-o să ajungă ministru. ”Cum să nu-l iubeşti pe Traian Băsescu?”, a scris la un moment dat Anexandrov pe contul lui de socializare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si