Legea antifumat nu se respecta deloc in spitalele din Romania - Aici se fumeaza mai rau ca in locurile special amenajate - Ce raspund cei responsabil

Se fumeaza in curtile spitalelor mai ceva ca in locurile special amenajate. Culmea este ca paznicii sunt cei care iti indica locurile unde iti poti satisface vicul, iar cadrele medicale par ca fac intrecere cu pacientii si vizitatorii fumatori. Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D marți 30 mai 2017 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incredibil! Domnul din imagini este paznic la  Spitalul de copii Grigore Alexandrescu din capitala. Intrebat daca este permis fumatul  in curtea spitalului, ne indica un loc ferit de ochii curiosilor unde este amenajat un loc special pentru fumatori. "Acesta este loc de fumat.

Aici ne-a indrumat paznicul. Dupa, cladire, aici, se fumeaza, in curtea spitalului de copii", constatam noi.

POMPIERII DAU AMENZI?

Credeti ca ati vazut tot? Nici pe departe! Priviti-l pe acest pompier! Este in curtea Spitalului Municipal din Bucuresti. Cu o tigara aprinsa, cu telefonul la ureche se indreapta spre usile institutitiei spitalicesti. Ne intrebam daca le va raporta superiorilor incidentul si isi va aplica singur amenda…

CADRELE MEDICALE FUMEAZA ...TOT IN CURTE

Am putea spune ca pacientii sau vizitatorii nu cunosc intocmai legislatia. Ce scuza sa mai gasim insa, in cazul cadrelor medicale care fumeaza chiar la iesirile din spitale?

Despre situatiile din care iese fum… la propriu am intrebat si conducerile spitalelor.

"Va multumim pentru sesizarea facuta si vom face o ancheta interna pentru a analiza acest incident  si vom lua masurile necesare pentru evitarea acestor situatii urmand ca apoi sa vi le comunicam", se arata in comunicatul celor de la

Grigore Alexandrescu.

"[...] a fost atentionata firma de paza cu privire la acest aspect cu obligatia de a pune in aplicare aceasta interdictie atat pentru pacienti si vizitatori.", transmit si cei de la Colentina.

Viciul parea a fi mai presus insa de amnezile usturatoare si chiar de pierderea locului de munca. Pana acum toate avertismentele date de conducerile spitalelor s-au risipit la fel ca fumul de tigara.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si