Legea pensiilor. Ludovic Orban anunță modificarea programului de guvernare

Premierul Ludovic Orban a precizat că programul de guvernare pe care-l va prezenta Parlamentului va fi modificat, în sensul că sunt eliminate obiectivele deja îndeplinite în cele 3 luni de guvernare și vor fi adăugate unele noi ce vor putea fi realizate fără a fi adoptate acte normative.

R.B., sâmbătă 08 februarie 2020 , 19:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Programul de guvernare trebuie modificat, în primul rând, pentru faptul că foarte multe obiective din programul cu care ne-am prezentat în urmă cu 3 luni în fața Parlamentului au fost îndeplinite. Odată îndeplinite, nu are rost să îl mai păstrăm în programul de guvernare. Pe măsura analizei problematicii care există în cele 3 luni de guvernare am identificat obiective suplimentare pe care putem să le realizăm fără a adopta acte normative cu valoare de lege. Vom include aceste obiective”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Cioloş: Strategia PSD este să se agaţe de putere cu orice preţ şi să protejeze interesele baronilor locali

Întrebat dacă în noul program de guvernare se va regăsi și creșterea punctului de pensie, premierul a precizat că acest aspect este deja inclus în legea bugetului și legea bugetului asigurărilor de stat.

Citeste si: Orban: Gabi Firea va fi învinsă la Bucureşti. Am măsurat cinci posibili candidaţi

”Vom crește pensiile. trebuie să urmărim cu mare atenție evoluția economiei. Am prevăzut sumele necesare pentru această creștere a pensiilor. În legea bugetului sunt prevăzute sumele necesare pentru creștere”, a explicat Orban.

Citeste si: Guvernul Orban a picat. Cine ar putea fi noul premier al României


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si