Acuzații grave la adresa lui Leo de la Strehaia și a mamei sale. Bărbatul și Maria Mihai sunt acuzați de evaziune fiscală. Leo a primit doi ani și jumătate de închisoare cu executare, iar Maria doi ani. Mama și fiul au fost acuzați pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Citeste si: Fiul lui Leo de la Strehaia şi încă un bărbat, reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune; prejudiciul este estimat la 300.000 de lei

Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, şi mama lui, „Patroana", au fost condamnaţi miercuri la închisoare cu executare. Oamenii legii i-au identificat și i-au reținut seara trecută pe cei doi. Leo și „Patroana” au fost condamnați la doi ani, respectiv doi ani și jumătate de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală.

Pentru ce a fost condamnat Leo de la Strehaia și mama lui

Conform Curții de Apel București, Leo de la Strehaia a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală. De asemenea, mama lui va fi obligată să stea în spatele gratiilor, timp de doi ani.

Citeste si: Olga, sora lui Leo de la Strehaia, eliberată din închisoare: "Până azi sora mea a fost la pușcărie"

Evaziune fiscală înseamnă sustragerea unor persoane fizice sau juridice de la plata impozitelor sau taxelor. Evaziunea fiscală se manifestă adesea prin denaturarea informațiilor ce sunt raportate la autorități, precum declararea unor venituri sau profituri mai mici decât în realitate, sau mărirea artificială a cheltuielilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

leo de la strehaia și mama lui condamnați la pușcărie

Leo de la Strehaia a fost condamnat la pușcărie.

[Sursa foto: Facebook]

Evaziunea fiscală este întâlnită atât pe plan național, căt și pe cel internațional, reprezentând una dintre cele mai răspândite infracțiuni cu caracter economic. Frecvent, evaziunea fiscală frauduloasă se întâlnește sub diferite forme, cum ar fi:

ținerea unor registre contabile nereale,
distrugerea voită a unor documente care pot ajuta la aflarea adevarului privind livrările de mărfuri,
modificarea prețurilor practicate sau a comisioanelor încasate sau plătite,
întocmirea de documente de plată fictive,
modificarea nejustificată a prețurilor de aprovizionare și a cheltuielilor de transport și depozitare,
întocmirea unor declarații vamale false la importul sau exportul de mărfuri,
întocmirea de declaratii de impunere false, când cu bună știință nu sunt mentionate decât o parte din veniturile realizate.

În urma declarațiilor făcute de către polițiști, Leo a fost condamnat la doi ani şi șase luni închisoare cu executare. Bărbatul este acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Citeste si: Curatenia de iarna la Strehaia! Rromii sunt dati afara din palate! Fiscul a scos la licitatie imobilele, dar nimeni nu vrea sa le cumpere! De 10 ani, aici nu s-au mai platit impozite

Problemele se țin lanț de Leo de la Strehaia. În același dosar au fost condamnați mama lui, fratele său vitreg și un verișor. Autoritățile i-au ridicat pe cei trei de acasă, odată ce l-au luat și pe cunoscutul Leo de la Strehaia.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Detaliile "ascunse" în cazul morții lui Andrei Versace. Imaginile arată că a avut un sfârșit brutal- radioimpuls.ro

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelurile declarate de Leo de la Strehaia, Maria Mihai, mama acestuia, Ioan Mihai, Gheorghe Gheorghe şi Ionuţ Dumitra împotriva unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti. Ei au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai.

Citeste si: Cum arată acum Anca de la Strehaia! Fosta soție a lui Leo și-a pus silicoane FOTO


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si