Leo Iorga este o istorie a muzicii romanesti, iar din anul 2011 este un exemplu de ambitie si credinta, cum rar intalnesti. Artistul nu a renuntat la cariera sa muzicala, desi ea presupune multa oboseala si bataie de cap. Cantaretul stie cum sa-si gestioneze timpul si activitatea, astfel incat sa nu priveze oamenii de muzica buna, dar nici sa nu se suprasolicite.

Leo a publicat pe contul sau de Facebook o poza prin care le arata prietenilor virtuali cum alege sa se faca bine si la ce metode apeleaza, ca sanatatea sa sa nu aiba de suferit.

Desi crunta boala l-a supus unor interventii chirurgicale destul de grele, cantaretul nu a renuntat nicio clipa la sansa sa la viata si continua sa faca tot ce-i omeneste posibil ca sa se faca bine.

”Prima mea baie in... ceai de plante! Apoi, primele exercitii in apa de mare care se afla in afara marii”, a scris artistul la descrierea fotografiei. Leo Iorga ia in calcul orice atunci cand vine vorba de boala sa si o monitorizeaza periodic. in urma cu putin timp, acesta a declarat pentru Click! ca se simte bine, insa are si momente cand pacatoasa boala ii transforma noptile in zile.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află- wowbiz.ro

“Merg la spital periodic, aici in Romania, pentru a face citostatice, iar acum sunt in Eforie Nord. De astazi voi merge si la un centru de recuperare, unde voi face impachetari cu namol. La spitalul din Bucuresti merg  doua saptamani pe luna, iar medicii m-au incurajat, mi-au zis ca sunt in grafic. Ma simt bine, pot sa va  spun, si muncesc cu spor. Spectacolele pe care le am ma ajuta foarte mult, ele imi dau o stare de bine.

Uneori, noptile le transform in zile, iar zilele, in nopti, dar nu tot timpul se intampla asta. Depinde si de starea pe care o am. Daca vin bine de la scena, adorm pe loc”.

 

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si