Leonard Doroftei a ajuns să servească la mese: „Am învățat meseria de chelner!”

Fostul mare sportiv are un bar în Ploiești, însă profitul nu este cel pe care și l-ar fi dorit, motiv pentru care a început să servească chiar el clienții.

Author: C.D. marți 02 aprilie 2019 , 11:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Leonard Doroftei, 48 de ani, și-a mutat cunoscutul bar într-o zonă mai puțin profitabilă, lângă stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Astfel, în timpul partidelor de pe stadion, pub-ul nu mai poate primi clienți, lucru care a dus la scăderea încasărilor.

Din cauza lipsei de clienți, Leonard Doroftei nu a mai angajat chelneri la bar și acum el este cel care își servește clienții.

Acesta spunea despre chelneri că „pleacă acolo unde văd, pentru că dacă n-au clienți, n-au nici bani”.

Citeste si: Un cunoscut sportiv s-a stins din viață la Constanța. Sportul românesc este în doliu.

„În pub-ul meu am învățat meseria de chelner. Am servit la mese, cot la cot cu angajații. În această meserie trebuie să fii tot timpul alături de clienți. Dacă ești încruntat, treci la bucătărie! Chelnerul nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienți. Îmi place la nebunie să servesc la mese. Cred că am fost ospătar într-o viață anterioară” a mai afirmat fostul pugilist.

Văzând că profitul este în scădere, „Moșu” s-a reorientat și a început să organizeze evenimente private în locația sa. Reușește astfel să câștige ceva mai bine pentru a putea plăti chiria de 15.000 de lei pe lună.

„În pub organizez diferite evenimente. N-am altă soluție, pentru că altfel lucrurile se mișcă destul de încet. La toate evenimentele pe care le-am organizat anul acesta au fost 150 de persoane. S-au «jucat» cu casa închisă”, a încheiat Doroftei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si