Leonard Miron s-a enervat pe discutiile despre familia traditionala: „Sa o lasam mai usor cu referendumul si bisericile”

Homosexual declarat, Leonard Miron s-a enervat pe discutiile despre familia traditionala. Fostul prezentator e deranjat de abuzurile sexuale din Biserica.

Matei Vaihan, vineri 21 septembrie 2018 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Recent, Leonard Miron s-a enervat pe discutiile despre familia traditionala. Fostul prezenator de televziune locuieste in Anglia, impreuna cu iubitul sau, spaniolul Miguel, dar urmareste cu interes evenimentele din viata social-politica a Romaniei. 

Leonard Miron s-a enervat pe discutiile despre familia traditionala. A postat stiri despre abuzurile sexuale din Biserica

Referendumul pentru redefinirea familiei, care va avea loc in octombrie, sprijinit de sustinatorii familiei traditionale si ai bisericii, nu l-a lasat indiferent pe Miron. Acesta a postat mai multe link-uri cu materiale despre abuzurile sexuale din interiorul tuturor bisericilor, dar si despre orientarea sexuala a multor preoti.

Leonard Miron s-a enervat pe discutiile despre familia traditional: "Si noi suntem Familie!"

Aflat in Anglia, Leonard Miron s-a enervat pe discutiile despre familia traditionala. „Si ca sa o lasam mai usor cu referendumul si bisericile catolica, ortodoxa, penticostala, si mai stiu eu care altele...) noastre atat de corecte si impecabile...Si exemplele pot continua...national, international si chiar ...personal. Si noi suntem Familie!”, a scris Leonard Miron.

 

Te-ar putea interesa si