Lia Olguța Vasilescu și-a retras candidatura pentru funcția de vicepremieri și ministru al Dezvoltării! "Totdeauna cel mai deștept cedează"

Lia Olguţa Vasilescu îşi retrage candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării.

Author: G.S. marți 12 februarie 2019 , 20:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Astăzi, in urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea să îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deţine preşedinţia UE.

Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat", spune ea. 

Lia Olguţa Vasilescu spune că îşi va continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde spune că a fost aleasă cu 60 la sută din voturi şi îşi va respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor săi. 

Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

"Le mulţumesc tuturor colegilor din CEx care m-au votat in unanimitate pentru aceste demnităţi şi, in special, lui Liviu Dragnea şi doamnei prim ministru Viorica Dancilă care m-a propus şi cu care, intr-o formulă sau alta, voi colabora şi in continuare pentru proiectele pe care mi le-am asumat in campania electorală din 2016".

Ea îşi exprimă speranţa că "preşedintele Klaus Johannis va numi urgent viitoarea nominalizare pentru funcţia de ministru din partea partidului care a câştigat alegerile parlamentare, renunţând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor şi Constituţiei, in condiţiile in care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuaţie".

Postarea ei se încheie cu hashtagul "totdeauna cel mai deştept cedează".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si