El a mai spus că sistemul candidaturii pe moţiune nu este prevăzut în statut, iar acest lucru ar trebui aplicat de îndată.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Eugen Teodorovici făcută, luni, pe Facebook:

 

#CONGRES  PSD- scurt pe doi. Ce trebuie să decidă URGENT CEx-ul PSD:Data Congresului. Forma de organizare. Sistemul de candidatură

Cum văd eu lucrurile:

- Congres organizat  #imediat  Avem deja un interimat nelegitim şi mult prea îndelungat (aproape 9 luni). Din păcate, mulţi dintre primarii şi parlamentarii PSD (inclusiv membrii de partid!) vor să plece către alte partide fiind nemultumiţi de situaţia actuală din partid!

- NU online. Pentru că este un risc major de eludare a rezultatului. Se poate organiza simultan, în toate judeţele, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi protecţie impuse de situaţia medicală din România!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

- NU 200 de delegaţi. TOŢI delegaţii prevăzuţi de Statutul PSD să aibă dreptul să participe la dezbateri şi să-şi exprime în mod liber şi secret votul!

Citeste si: Victor Ponta: Bine am făcut că am spus că virusul Lucovid Orban va ucide mai mult în România decât COVID-19

Citeste si: Orban, în fața Parlamentului: „ Noi l-am găsit în funcţie pe directorul Unifarm”- LIVE VIDEO

- Sistemul de candidaturi prin Moţiuni nu este prevăzut de Statut. Trebuie aprobat acest sistem şi apoi aplicat! În plus, trebuie să permită legitimarea prin vot a fiecărui membru al echipei, pentru a nu promova un tratament inegal, de natură a înlesni accesul nemeritat, sau, din contră, de a îngrădi şansele tuturor celor ce pot şi vor să acceadă la orice funcţie de conducere în PSD!

- Stabilirea unui profil de candidat. Trebuie

stabilite criterii de pregătire, experienţă, competenţă, integritate şi, nu în ultimul rând, de reprezentativitate, în creionarea unui profil de candidat pentru fiecare funcţie din conducerea PSD!

- Şi, nu în ultimul rând, toate acestea trebuie mai întâi decise prin VOT de o MAJORITATE, NU impuse de cineva sau de câţiva! Altfel... PSD se scufundă”.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro

Marcel Ciolacu a afirmat, duminică la Antena 3, că îşi doresşte să îi aibă alături la conducerea partidului pe Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Dragoş Benea, Robert Negoiţă.

„Sunt multe persoane foarte bine pregătite din toate domeniile” a adăugat Ciolacu. 

Acesta a afirmat că şi-l doreşte şi pe Vasile Dâncu în „echipa PSD”.

Şefia PSD este deţinută interimar de către Marcel Ciolacu, după demisia Vioricăi Dăncilă, candidatul partidului la prezidenţiale, care a venit la scurt timp după ce social-democraţii au pierdut alegerile, din luna noiembrie a anului trecut.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si