Lidl lanseaza un magazin online cu vacante. Retailerul ofera beneficii suplimentare si pachete create special pentru clienti

Lidl aduce pe piata din Romania serviciul Lidl Tour, un magazin online cu vacante, special pentru clientii sai.

marți 07 iunie 2016 , 08:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Retailerul german ofera clientilor sai pachete speciale si beneficii suplimentare. Vacantele pot fi rezervate si cumparate online prin intermediul unui hotline dedicat. Ofertele cuprind pachete turistice pentru toate perioadele anului catre o serie de destinatii, inclusiv interne, scrie Mediafax.

"Ca o urmare firească a dezvoltării Lidl în România şi din dorinţa de a ne surprinde în mod constant clienţii cu oferte inedite, aducem pe piaţa românească Lidl Tour. Prin pachetele turistice pe care le promovăm, dorim să le oferim românilor posibilitatea de a se bucura de călătorii minunate alături de cei dragi, din care să se întoarcă cu un bagaj plin de momente frumoase"
, a declarat Frank Wagner, preşedintele Consiliului de Conducere al Lidl România.

Fiecare pachet achiziţionat prin Lidl Tour va include un beneficiu suplimentar, fie că va fi vorba despre un beneficiu surpriză sau de facilităţile incluse în costul pachetului.

Lidl este deja prezent cu acest serviciu pe pieţele din Germania, Austria, Elveţia (Lidl-Reisen), Olanda (Lidl-Reizen) şi Italia (Lidl-Viaggi).

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si