Ligi de la „Puterea Dragostei” a renunțat la culoarea de blond total a părului. Acum, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D, a decis să-și facă șuvițe. Blondina este mândră de noua culoare a părului său, așa că a decis să împărtășească activitatea și cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

ligia dolha schimbare de look
Ligia Dolha - schimbare de look.[Sursa foto: Instagram]

Ligia își petrece majoritatea timpului în cadrul saloanelor de înfrumusețare sau la sala de fitness pentru a se menține în formă.

Ligi și Livian de la „Puterea Dragostei”- un posibil cuplu?!

Urmăritorii blondinei au transmis că noua schimbare de look a lui Ligi vine din partea dorinței lui Livian Pop. Însă, Ligi și Livian au dezmințit zvonurile și au mărturisit că au doar o relație frumoasă de prietenie.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", noi dezvăluiri despre relația cu Ligi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceste afirmații au fost făcute după ce Ligi și Livian au apărut unul în compania celuilalt de mai multe ori. Atât, Ligia cât și Livian Pop, sunt două persoane singure, așa că în mediul online s-a lansat ipoteza unei posibile relații.

„Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, a

afirmat Livian despre Ligi.

Citeste si: Ce s-a ales de Florentina Neagu după despărțirea de Livian de la „Puterea Dragostei”

„O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca.

Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista”, le-a răspuns Ligi fanilor Puterea dragostei care au tot atacat-o după ce a apărut împreună cu Livian.

Ligi și Livian de la „Puterea Dragostei” au o frumoasă relație de prietenie după ce s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si