Vedeta s-a îmbrăcat într-o salopetă elastică, extrem de mulată, și s-a filmat în oglindă, iar toată lumea a observat deculteul său generos, căci blondina are cu ce se mândri.

Tânăra le-a transmis fanilor și un mesaj de sărbători, prin care a făcut un apel să nu uite de persoanele defavorizate de soartă în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, decolteu generos pe Instastory

„Bună, dragii mei! Acum că suntem în prag de sărbători, m-am gândit să facem o faptă bună. Toți cei care doresc să ajute copiii nevoiași, de la orfelinat, să îi ajutăm cu ce putem ca să le aducem un strop de bucurie, un zâmbet pe față…

Fiecare cu ce poate: hăinuțe, jucării, alimente. Oricât de puțin pentru ei contează! Vă rog să îmi scrieți în privat cei care sunteți doritori! Zi frumoasă!”, a scris Andreea Pirui de la Puterea dragostei pe Instastory.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, ipostaze incendiare! Cum și-a etalat corpul de invidiat
Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, ipostaze incendiare! Cum și-a etalat corpul de invidiat

Andreea Pirui a devenit cunoscută în urma participării în emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D, făcând parte din al doilea sezon, unde a ajuns în marea finală împreună cu Marius, alături de care a rămas împreună câteva luni după terminarea reality-show-ului.

Citeste si: Ce s-a ales de Paul de la „Puterea Dragostei” după ce a ieșit din competiție

Mister total în privința împăcării cu Marius. S-a împăcat blondina cu fostul iubit?

Cei doi s-au despărțit după ce au petrecut carantina împreună, căci în urmă cu ceva timp au fost diagnosticați cu coronavirus, însă în ultimele zile au apărut tot felul de zvonuri legate de împăcarea lor.

Într-un live realizat de prietena ei Manuela, Andreea vorbea cu cineva care se afla în camera unde bruneta a filmat, iar la un moment dat aceasta a vrut să dezvăluie identitatea persoanei cu care au petrecut câteva ore, mulți crezând că este vorba despre Marius. Manuela a spus în fața camerei că dacă arată cine este acolo, lumea își va da seama de tot.

Citeste si: Ce s-a ales de Florentina Neagu după despărțirea de Livian de la „Puterea Dragostei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si