„O zi la nu tocmai însorită.. însă, la figurat, însorită. Trăiesc ziua de azi ca și cum ar fi într-adevar Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, Valentine’s Day, cum vreți voi!”, spune Livian la începutul filmulețului.

Nu mai este o surpriză faptul că relația dintre Livian și Bianca Comănici a devenit una tot mai șubredă în ultima perioadă.

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, pare că nu vrea să piardă deloc vremea.

Așa că unul dintre cei mai apreciați concurenți din casa Puterea Dragostei și-a făcut timp și a ieșit la cumpărături în Istanbul pentru a-i face un cadou fetei pe care o place.

Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală: De ce s-au despărțit, de fapt, Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei?

De altfel, titlul filmulețului postat recent pe Youtube de Livian a fost denumit „I-AM LUAT CADOU FETEI PE CARE O PLAC”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Zis și făcut, Livian a pierdut câteva ore bune într-un mall, timp în care s-a străduit să găsească un cadou care să o dea pe spate pe fata la care ține.

Citeste si: Puterea Dragostei 08 februarie. Războiul dintre Philip și Ligi continuă. Ce spune Jador despre o relație cu ea

Livian a cumpărat articole de lenjerie intimă, un gel de duș, creme de corp dar și un buchet de flori.

Citeste si: Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

Cadourile au fost cumpărate pentru nimeni alta decât... Bianca Comănici!

Se pare că Livian încearcă să își recucerească iubita. Rămâne de văzut însă dacă cei doi se vor împăca și vor continua relația.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si