Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă

Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă?! Fanii au rămas uimiți.

Author: G.B. luni 13 iulie 2020 , 16:50

livian de la puterea dragostei acasă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Concurentul a părăsit emisiunea de la Kanal D și a decis să se întoarcă acasă.

Nelson Mondialu și soția sa, Liliana, l-au așteptat cu brațele deschise. Livian Pop a declarat că i-a fost dor până și de veverița familiei.

livian de la puterea dragostei acasă

Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă

„Ți-ai tatuat pe picior, Bianca? Eu am avut așa tatuaj...Ai mai avut o Biancă și n-ai avut parte de ea...sărăcio. La noi nu merge cu Bianca! Nu spurca și mâța că e animal creștinesc.” i-a transmis Nelson Mondialu fiului său.

livian de la puterea dragostei acasă

Citeste si: None de la „Puterea Dragostei” și iubita lui. Imagini de senzație

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, probleme înainte de gală: "Direct îmi închid contul de YouTube și Dumnezeu cu mila!"

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” surprins alături de o domnișoară în Centrul Vechi din București

Livian de la „Puterea Dragostei” se simte mai bine ca niciodată. Băiatul a ajuns acasă după atâta timp. El a făcut un vlog pe canalul său de Youtube, chiar din sânul familiei.

„Stați aproape că urmează ceva frumos. Cu tata...cu mine. Nu vă dau detalii!” a zis Livian de la „Puterea Dragostei”.

„Ați fost în emisiunea „Puterea Dragostei” sunteți actori, sunteți artiști. Vă îmbrăcați bine. Dați moda!” a menționat Nelson Pop. 

livian de la puterea dragostei acasă

„Am fost să arăt ce e iubirea adevărată. Nu-mi vine să cred că sunt în România. Am o senzație ciudată!” a adăugat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Livian Pop a încheiat clipul prin a le mulțumi fanilor ca i-a votat. Bărbatul a transmis că el și Bianca Comănici au ajuns cu bine acasă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si