Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă

Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă?! Fanii au rămas uimiți.

G.B., luni 13 iulie 2020 , 16:50

livian de la puterea dragostei acasă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Concurentul a părăsit emisiunea de la Kanal D și a decis să se întoarcă acasă. Nelson Mondialu și soția sa, Liliana, l-au așteptat cu brațele deschise. Livian Pop a declarat că i-a fost dor până și de veverița familiei.

livian de la puterea dragostei acasă

Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă

„Ți-ai tatuat pe picior, Bianca? Eu am avut așa tatuaj...Ai mai avut o Biancă și n-ai avut parte de ea...sărăcio. La noi nu merge cu Bianca! Nu spurca și mâța că e animal creștinesc.” i-a transmis Nelson Mondialu fiului său.

livian de la puterea dragostei acasă

Citeste si: None de la „Puterea Dragostei” și iubita lui. Imagini de senzație

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, probleme înainte de gală: "Direct îmi închid contul de YouTube și Dumnezeu cu mila!"

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” surprins alături de o domnișoară în Centrul Vechi din București

Livian de la „Puterea Dragostei” se simte mai bine ca niciodată. Băiatul a ajuns acasă după atâta timp. El a făcut un vlog pe canalul său de Youtube, chiar din sânul familiei.

„Stați aproape că urmează ceva frumos. Cu tata...cu mine.

Nu vă dau detalii!” a zis Livian de la „Puterea Dragostei”.

„Ați fost în emisiunea „Puterea Dragostei” sunteți actori, sunteți artiști. Vă îmbrăcați bine. Dați moda!” a menționat Nelson Pop. 

livian de la puterea dragostei acasă

„Am fost să arăt ce e iubirea adevărată. Nu-mi vine să cred că sunt în România. Am o senzație ciudată!” a adăugat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Livian Pop a încheiat clipul prin a le mulțumi fanilor ca i-a votat. Bărbatul a transmis că el și Bianca Comănici au ajuns cu bine acasă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si