Tânărul Livian face spectacol pe zi ce trece la Puterea Dragostei- sezonul 2, show-ul fenomen difuzat de Kanal D de luni până sambătă. Concurentul câștigă poziție după poziție în topul preferințelor telespectatorilor, având o ascensiune rapidă pe podium, ba chiar amenințând serios poziția de lider absolut.

"Lupul" Livian tgrăiește o superbă poveste de dragoste cu Bianca, spre surprinderea tuturor celor din casă, dar și a fanilor emisiunii.

Chiar dacă cei doi nu s-au declarat încă un cuplu, chimia dintre ei trece ecranul televizorului, cei doi făcând risipă de gesturi tandre si momente romantice.

S-a tot scris că Livian este fiul celebrului Nelson Mondialu' din Cluj și că tânărul are o relație frumoasă cu cei doi părinți ai săi, pe care îî prețuiește enorm și îi consideră cei mai buni prieteni.

Ce nu se știa, însă, este că Livian nu e doar un bărbat frumos, spontan si carismatic ci și... unul studios.

StirileKanal D.ro au aflat, în exclusivitate, adevărul despre studiile tânărului Livian, fiul celebrului Nelson Mondialu'. Acesta a absolvit Universitatea Babel Bolyai din Cluj, Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene.

"Momentan sunt doar absolvent, nu si licențtiat, dar este doar o chestiune de timp până când îmi voi definitiva licența pe care o am  făcută deja.

Am fost plecat în Statele Unite ale Americii exact când trebuia să îmi susțin lucrarea, au fost motive conjuncturale", a explicat concurentul în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în doliu! Bunica lui a murit

Citeste si: VIDEO| Cum sună melodia cântată de Jador și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: "E mortală piesa"

Citeste si: Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” sunt împreună! Avem toate detaliile

Iată  scrisoarea  emoționantă pe care Bianca Comanici, cea mai iubita concurenta de la Puterea Dragostei, câștigătoarea primului sezon al emisiunii, a scris-o pentru Livian, cel cu care trăiește începutul unei superbe povești de iubire:

„Surprinzător, dar ai apărut in viața mea, când mă așteptam cel mai putin... Nu știu cum ai fost ales sau cine te-a trimis, dar o să-ți spun un secret: concurenții au fost aleși in așa fel încât să fie compatibili unii cu alții...
Am fost supuși unor teste si nici macar nu ne-am dat seama... Iar eu cred ca noi doi am fost aleși unul pentru celălat!
E noapte, iar eu, la 30 de minute după ce am vorbit cu tine, inca zambesc...
Nu stiu sa folosesc cuvintele, ca si tine...tu ai darul tău si nu știu daca știi cât de diferit ești de restul băieților!...


Asta nu e o scrisoare de dragoste, ci o scrisoare pentru sufletul tău, ca să te prețuiești mai mult si să-ți cunoști valoarea.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ești un barbat adevarat și meriți fiecare cuvințel, pe care-l voi scrie!... Nu știu daca ești conștient, dar ai reușit sa umpli fiecare gol creat, din sufletul meu, cunoscând atâția bărbați nepotriviți... Am crezut mereu ca problema e la mine... dar nu a fost așa!
Tu m-ai ajutat să-mi recapat increderea in mine și pot doar să-ți mulțumesc... Nu vreau să-ți mulțumesc doar prin cuvinte, ci si prin fapte... dar asta îți voi demonstra pe parcurs.

Nu realizezi cât de complex ești si ce minte agera poți avea... Ai o inteligență nativa si trebuie sa profiți de ea... Aici in emisiune, ca voi mai fi sau nu, vreau sa profiți de cunoștințele tale si sa "distrugi" tot!

Bianca de la Puterea Dragostei, declarație de dragoste pentru Livian: "TU MĂ FACI SĂ FIU CEA MAI BUNA VERSIUNE A MEA!"


Vorba ta, TU MĂ FACI SĂ FIU CEA MAI BUNA VERSIUNE A MEA!
Asta vreau de la tine, indiferent unde te vei afla... Iar gandidu-mă la ceea ce simt pentru tine, nu ma atragi doar psihic, ci și fizic!
Efectiv îmi tot imaginez cum te sărut pe buze, pe obraji, pe gât și pe frunte... Si nu ma pot bucura, așa cum am făcut la "date", dar ma țin tare și ma bucur să te știu la câțiva metri de mine...

Iar acum, ca să nu-ți se pară prea mult ceea ce am scris, o sa mă opresc!
Mi-am aprins țigara și parca m-am trezit la realitate... Parcă e prea frumos ce simt... Sper sa nu visez cu ochii deschiși...
In incheiere... așa cum mă știi... A ta, Bibi!", i-a scris Bianca lui Livian în scrisoarea care l-a lăsat pe tânărul concuernt fără cuvinte.

 

Emisiunea Puterea Dragostei prezentată de frumoasa Andreea Mantea a debutat la Kanal D la finalul anului trecut și a înregistrat audiențe spectaculoase, poziționându-se în timp record în topul preferințelor telespectatorilor și spulberând orice tip de concurență tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si