Livian de la „Puterea Dragostei” în culmea disperării din cauza Biancăi: „Îmi vine să sparg toți pereții!”

Livian de la „Puterea Dragostei” se află în conflict, din nou, cu Bianca. Cei doi trec prin momente de cumpănă.

G.B., vineri 03 aprilie 2020 , 16:51

livian și bianca
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca și Livian. Livian de la „Puterea Dragostei” este în culmea disperării din cauza Biancăi. Cuplul trece prin momente grele după o ceartă aprinsă. „Mie nu-mi place o femeie să vină să mă ia non-stop în brațe, să mă pupe încontinuu. Eu vreau o femeie să o simt doar după vibe-ul ăla. Ea crede că stau cu ea doar în emisiune, după nu.” a declarat Livian Pop.

livian și bianca

Bianca și Livian. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

livian și bianca

Bianca și Livian. Bianca de la „Puterea Dragostei” suferă iar din iubire. Bruneta se teme de faptul că Livian formează un cuplu cu ea doar de dragul emisiunii. Concurenta consideră că Livian nu va mai fi cu ea după părăsirea competiției.

Livian de la „Puterea Dragostei” în culmea disperării din cauza Biancăi: „Îmi vine să sparg toți pereții!”

Bianca și Livian. Livian Pop a decis să dea cărțile pe față în privința tensiunilor dintre el și Bianca. „Dacă tu mă iubeai, tu să rămâi și eu să plec din emisiune.” susține Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Bianca și Livian. Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” a adormit la volan. Clipe de coșmar pentru viitorul tătic

livian și bianca

Bianca și Livian. Livian s-a enervat și a părăsit platoul în timpul emisiunii. Mi-e frică că risc, că acumulez mai multe sentimente pentrul el. Noi aveam planuri, ne-am făcut promisiuni până la un moment dat când i-am zis eu să nu ne mai facem. Mai bine rămânem prieteni și păstrăm distanța. Eu am crezut că el a venit la camera roșie ca să ștergem totul și să începem din nou, dar el a venit pentru că i-a fost milă de mine că am plâns!” spune Bianca Comănici.

Bianca și Livian. Citeste si: Concurentă „Puterea Dragostei” se lasă pozată pe străzile din București, în plină pandemie de Covid-19

Bianca și Livian. De asemenea concurenta afirmă: „Nu sunt fata aia pe care o caută el. El prea încearcă să mă schimbe, să mă dea după el. Eu nu mă simt apreciată, el nu se simte. Fac mereu tot ce zice el.”.

Bianca și Livian. Filip de la „Puterea Dragostei„ a intervenit: „El ține mult la tine, dar trebuie să faci ce zice el.”

Bianca și Livian. Livian de la „Puterea Dragostei” transmite nervos: „De ce zice așa? Îmi vine să sparg toți pereții, îmi vine să intru în pereți până la ea!”.

bianca si livian

Bianca și Livian. Livian a revenit în emisiune și a transmis că a intrat din nou doar pentru că a promis, însă nu mai dorește să dezbată acest subiect. „Metaforic am fost mereu alături de ea!” menționează Livian Pop.

Bianca și Livian. Bianca Comănici susține că și ea și mama ei și-au dat seama că Livian nu se va mai împăca vreodată cu ea: „Adu-ți aminte ce ai vorbit pe cameră cu mama! Tu erai lângă mine prietenește, nu ca iubitul meu.”.

Bianca și Livian. „Bianca astea erau metode, tu ai încercat să mă manipulezi?” spune Livian Pop.

Bianca și Livian. Bianca susține că Livian era de acord ca ea să părăsească emisiunea. Rămâne de văzut dacă acesta este finalul pentru cei doi concurenți ai emisiunii, difuzate pe Kanal D. 

Bianca și Livian. Citeste si: Daiana si Gabriel, scandal monstru! El e foarte deranjat ca ea il suna pe Catalin!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si