Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut un clip video în care își explică nemulțumirea. Bărbatul nu poate să înțeleagă succesul de care are parte Vulpița de la Vaslui.

Author: G.B. duminică 29 martie 2020 , 14:30

jador război dur cu vulpița
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jador război cu Vulpița. Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis pe contul său oficial de socializare, în urmă cu câteva zile, că nu înțelege cum se poate ca Vulpița să fie înaintea lui în top-urile muzicale.

„Locul unu e Vulpița! Nu înțeleg! M-a dat jos de pe locul 1 Vulpița, băi fraților. Nu pot să cred! Nu m-a dat nimeni, niciun artist din România și m-a dat Vulpița!” a menționat tânărul.

jador război dur cu vulpița

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei”, văzută în brațele unui bărbat chiar de ziua ei

jador război dur cu vulpița

Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Jador război cu Vulpița. Astăzi, 29 martie, Jador a revenit pe locul 1, așa că a simțit nevoia să anunțe pritr-un clip video: „Vulpițo, ești locul 2! Ai căzut! N-am mai căzut eu jos.

Ai căzut tu sus. Ai căzut vulpițo, ai căzut! Te-am rupt!”.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

jador război dur cu vulpița

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Concurentă „Puterea Dragostei”, complet nemachiată. Imagini fabuloase cu focoasa brunetă

Jador război cu Vulpița. Vulpița a intrat în trend pe Youtube cu piesa scoasă alături de Florin Petrescu, intitulată „Hai la București Vulpița!”. Axinte și Veronica Stegaru se bucură de notorietate cu clipul lansat în urmă cu șase zile.

jador război dur cu vulpița

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si