Livian de la Puterea Dragostei: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"

Livian, concurent al emisiunii Puterea Dragostei a ținut un live pe un cont de socializare pentru a lămuri subiectul cu intervenția chirurgicală a Biancăi. Concurentul a transmis că Bianca nu a făcut nici un avort din cauza faptului că în Turcia nu aveam cum să facă, iar în România nu a mers datorită vizei.

Author: G.B. vineri 01 noiembrie 2019 , 13:54

Livian: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Băiatul lui Nelson Mondialu, Livian Pop a transmis în cadrul videoclipului: „Vreau să lămurim chestia cu avortul, cu băbălușul. Să fim sinceri, eu n-aș lăsa nici dacă ar fi să mă duc la o femeie așa o noapte, după o aventură...tot

aș păstra copilul. Nu sunt de acord cu avortul."

Livian: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, însărcinată?! Livian s-a dat de gol

Livian de la Puterea Dragostei a spus că singurul lucru pentru stoparea unei sarcini pe care l-a pus în practică pentru iubitele lui a fost „pastila de a doua zi". Bărbatul a transmis că „s-a mai scăpat uneori", iar pentru a repara greșeala le-a luat partenerelor „pastila de a doua zi".

Livian: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei părăsesc emisiunea? Anunțul făcut în urmă cu doar câteva ore

Livian: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"

„Am dat pastila aia de a doua zi, de 24, 48 și 74 de ore. Știu că am dat de două ori. Nu sunt informat dacă după perioada aia cu pastila, trebuie intervenție sau nu, dar nu sunt de acord sub nicio formă cu avortul."

a adăugat iubitul Biancăi Comănici pe live-ul realizat de el pe un cont de socializare.

Livian: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"

Citeste si: Nelson Mondialu a postat pe canalul său de Youtube un video cu apartamentul pe care vrea să îl cumpere pentru Livian

Concurentul a ținut să menționeze că își dorește foarte mult un bebeluș cu Bianca: „Aici nu e cazul de avort. Cu Bianca îmi doresc într-adevăr un bebeluș! Vă pup haită, lupul e cu voi!", a transmis Livian de la Puterea Dragostei.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si