Livian de la Puterea Dragostei, reacție la criticile fanilor:"Au început guguștiucii să se agite!"

Livian a explicat într-un vlog pe canalul său de Yotube de ce a ales să nu danseze cu Bianca.

K.B., duminică 15 martie 2020 , 10:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gestul lui Livian de a dansa cu Daiana a stârnit controverse în rândul fanilor emisiunii Puterea Dragostei. Într-un clip postat pe canalul său, Livian a explicat cum a stat treaba de fapt cu pedepsele.

Citeste si: Ei sunt părinții lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. Se pregătesc să devină bunici

Citeste si: Jador, cuvinte urâte la adresa Ellei de la Puterea Dragostei

"Bă eu nu știu unii dintre voi la ce vă uitați, dar nu vă uitați bine. Nu vă uitați la emisiunea asta sau dacă vă uitați, vă uitați cu capul în nori. S-a difuzat astăzi episodul în care eu eram legat cu bandana pe cap, bandană luată din bazar, 50 de lire. În fine, nu asta e important dragilor. A apărut pe televizor următorul mesaj: Livian pedepsește toate fetele! La care Livian s-a diricat în picioare, și-a strâns bandana, s-a făcut pirat și a zis ok. M-am dus, ne-am aliniat, am vrut să fac eu o pedeapsă, nu mi-a ieșit și am zis eu, ok, toate fetele dans cu altcineva. Și a fost așa, erau toate fetele: Ligi, Bianca, Pirui, Oprică. Cepedeapsă puteam să dau?! Eu nu le-am pedepsit pe ele, tu dansezi cu cutare, tu cu cutare sau așa. Nu! Băieții vostșrtii. Pirui, tu dansezi cu ăla! Ligi, tu dansezi cu Filip că era ceartă, pedeapsă pentru Filip, Berna cu Cătă pedeapsă pentru Berna și aia a fost pedeapsa lui Ligi, adică le-am dat cu mantă. Berna se ceartă cu Filip că a dansat cu Cătă, s-au certat, nu vreau să fac asta. Filip e prietenul meu, dar despre asta e vorba în competiție. Iar pedeapsa Biancăi inițial a fost, nu mai știu cu cine să danseze.

Citeste si: Ea este mama Andreei Pirui de la „Puterea Dragostei”. Nu o să-ți vină să crezi cum arată la cei 50 de ani

Citeste si: Nelson Mondialu își face bagajele, pleacă de lângă Liana

Am vrut să o pun să danseze cu Sergiu și nu mai știu cine a zis, "Bă nu-i corect, pune-o să danseze cu Turcu!", că atunci a fost cearta aia. Și am zis bine mă! Bianca Dansează cu Turcu, dar Turcu a zis că nu vrea să danseze cu Bianca. Eu am stat și m-am uitat că nu trebuia să am pedeapsă. Și am zis atunci, ce pedeapsă? Și cineva a zis:"Dansează tu cu Daiana!", asta-i pedeapsa Biancăi. Am luat-o, am dansat. Bianca nu a avut la ce să stea acolo. S-a dus dincolo. Fetele când au terminat s-au dus dincolo, eu o să vedeți, mi-am continuat distracția cu Bianca. Și acum au început guguștiucii să se agite că Bianca a plecat supărată că n-a băgat-o Livian în seamă. Pe voi nu v-aș băga în seamă! Graurilor! Nu de asta, n-a plecat Bianca supărată. Bianca n-a putut să-și facă pedeapsa dansând cu Turcu pentru că el a refuzat, iar pedeapsa Biancăi s-a transformat în dansul meu cu Daiana. Cât credeți că o ardeți cu mine?" a decalarat Livian.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si