Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii. Concurentul emisiunii de la Kanal D a postat un clip video pe Instagram în care spune ce i-a lipsit cel mai mult atunci când a stat în Istanbul.

livian la poarta bisericii

Citeste si: Nelson Mondialu vrea noră tânără. Mesaj pentru viitoarea iubită a lui Livian

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii

„Mi-au lipsit multe prieteni, însă, printre ele, nu pot spune că cel mai mult...cel mai mai mult mi-a lipsit familia, apoi clipele astea de liniște. Chiar dacă nu sunt în biserică, stau în afara ei. E timp petrecut cu tine, nu e neapărat să stai la biserică ca să ai aceea conexiune, vă zic eu că la biserică ai liniștea aia profundă. Mergeți măcar o dată pe săptămână pentru voi, pentru sufletul vostru.”

a zis Livian de la „Puterea Dragostei”.

livian la poarta bisericii

Livian Pop se află în România acum. Tânărul locuiește în Cluj-Napoca alături de Nelson Mondialu și mama lui, Liliana. Livian de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că este singur pentru că s-a despărțit de Bianca Comănici.

livian la poarta bisericii

Livian Pop susține că și-a găsit liniștea în jurul bisericii și că se simte mai împlinit ca niciodată. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si