Livian de la „Puterea Dragostei” - mesaj pentru Bianca Comănici la 8 luni după despărțire

Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut declarații cu privire la Bianca Comănici, după ce în spațiul online au vehiculat mai multe replici aruncate de ea. Livian i-a zis totul, la 8 luni de la despărțire.

Author: Georgiana Balaban marți 09 februarie 2021 , 16:34

livian mesaj pentru bianca comănici
Livian de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Livian Pop a postat un mesaj pentru Bianca Comănici, chiar pe contul lui oficial de Instagram. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D i-a transmis: „După declarația mea, a apărut și declarația Biancăi...aseară

a zis că totul a fost o minciună, că totul a fost prezentat așa cu scopul de a mă ajuta pe mine. Ei bine, nu doresc niciun fel de ajutor din partea ta, după șapte, opt luni cât a trecut...”.

Citeste si: Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid subiectul cât am putut...”

Băiatul lui Nelson Mondialu a declarat tare și răspicat că nu dorește nimic, niciun fel de ajutor, din partea Biancăi Comănici mai ales la șapte, opt luni de când s-au despărțit. Livian de la „Puterea Dragostei” a transmis și un mesaj pentru Jador și Bogdan Mocanu. „Continuăm subiectul Jador.

Chit că am o oarecare supărare vizavi de el, vizavi de Mocanu...continuă subiectul Jador și vă zic așa...Jador nu are nevoie de nimeni...Jador...” a zis Livian Pop.

livian mesaj pentru bianca comănici
Livian Pop - mesaj pentru Bianca.[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici- suferință nemărginită pentru Livian de la Puterea Dragostei

Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a întâlnit pe holurile de la Kanal D cu prezentatoarea Andreea Mantea. Tânăra i-a mărturisit Andreei tot ce a pătimit după despărțirea de Livian Pop. „Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut…” a transmis Bianca Comănici.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”- viață de burlac: „Nu mai am lenjerie intimă!”

Bruneta a continuat apoi: „Nu, prefer să ignor, e mai bine așa.
Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, a spus Bianca, cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?! Iată fotografia care a făcut furori!

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a mărturisit că nu a mai păstrat legătura cu fostul iubit, Livian, însă aceasta nu a încetat să-l iubească. A trecut ceva timp de când acestia s-au luat ramsa bun, dar rănile fostei concurente de la Puterea dragostei nu s-au vindecat nici acum, ea încă mai are sentimente pentru Livian.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si