Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi”

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a spus că s-a trasnformat, la un moment dat, în detectiv pentru iubitul ei și l-a urmărit toată noaptea, din cauza unei stări de gelozie. Bianca Comănici a mărturisit cum s-a petrecut, aventura ei ca-n filme.

Author: Alina Raducu vineri 29 ianuarie 2021 , 16:51

Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici, despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi”
Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici, despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei, votată câștigătoare ambelor sezoane.

Însă aceasta, nu se poate lăuda că a găsit toate secretele unei relații de iubire adevărată și recunoaște că, uneori, gelozia a determinat-o să facă și câteva gesturi mai puțin plăcute.

În emisiunea „Bărbați vs Femei”, pe care o prezintă alături de jurnalistul Alex Mihei, Bianca a afirmat că și-a urmărit fostul iubit prin intermediul unei aplicații. Coprezentatorul brunetei a rămas uimit de dezvăluirile colegei sale.

Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici, despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi

„Eram la mine în oraș și foloseam Snapchat. Acolo îmi apăreau prietenii care la rândul lor aveau aplicația.

La un moment dat l-am găsit pe fostul meu iubit.

Eram undeva la club și era și el tot acolo. La un moment dat nu l-am mai văzut și i-am dat mesaj. L-am întrebat dacă vrea să ne întâlnim și mi-a spus că nu e în oraș. Pe aplicație mi-a apărut că e la cinci minute de mine. Am început să mă uit pe hartă și vedeam cum era în mașină și se plimba la toate cluburile. La un moment dat l-am văzut, era cu mașina aproape lângă mine.

L-am întrebat unde e și mi-a zis că e plecat. Nu mai puteam de nervi, mă crezi? Nu a fost neapărat obsesie pentru că l-am urmărit o oră, dar a fost amuzantă chestia”, a povestit Bianca Comănici, în exclusivitate pentru emisiunea „Bărbați vs Femei”.

Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici, despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi”
Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici, despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi”

Citeste si: Meda de la „Puterea dragostei”, în lacrimi. Ce s-a întâmplat în casa iubirii

Bianca Comănici, mărturisiri uluitoare

Dacă tot a dat frâu liber confesiunilor, Bianca Comănici a recunoscut că s-a uitat în telefonul fostului iubit, însă a renunțat la acest obicei când s-a cuplat cu Livian de la Puterea Dragostei.

Pe timpul emisiunii câte vedeam, și nu numai eu. Acolo totul era filmat. Era în capul meu paranoia, ma gandeam dacă o fi adevărat, și peste o săptămână când apărea la televizor mi se confirma. Dacă ești atent la bărbatul tău…

Lui Livian nu i-am controlat niciodată telefonul… Doar o dată, dar a acceptat, era de față. Eu am avut încredere în relația pe care am avut-o. Nu simțeam nevoie să îi controlez telefonul. Dacă îi spuneam să îmi dea telefonul și el spunea nu…”, a declarat Bianca Comănici conform wowbiz.ro.

Citeste si: Nicos de la „Puterea dragostei”, implicat într-un mare scandal! „Eu i-am atras atenția”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si