Livian Pop a transmis tot ce simte pentru iubita sa. Băiatul lui Nelson Mondialu a făcut un clip video chiar pe contul său de socializare. „Am un anunț foarte important de făcut, în clipa de față am ajuns la apogeul gândirii. Ce idee, ce idee. Am cea mai șmecheră femeie și nu numai din România. Cea mai frumoasă, cea mai inteligentă și cea mai veninoasă. Nimeni altcineva decât Flori...”

a spus Livian de la „ Puterea Dragostei ”.

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu- mai îndrăgostiți ca niciodată

livian pop și flori neagu
Livian Pop și Flori Neagu.[Sursa foto: Instagram]

Livian de la „ Puterea Dragostei ” și Flori Neagu se cunosc de aproximativ nouă luni, însă formează un cuplu de doar câteva luni. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și sunt de nedespărțit oriunde ar merge. Flori și Livian și-au făcut chiar și planuri de viitor împreună.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Bobicioiu s-a dat cu Ferrari! Cu Sonia Ferrari! Concurentul de la Puterea Dragostei, filmat în ipostaze tandre cu o blondă focoasă care a fost... bărbat! Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Cu cine s-a combinat Aya de la „Puterea dragostei”. Reacția lui Akebono: „Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta că îmi ies bube”

livian pop și flori neagu
Livian de la Puterea Dragostei și Florentina.[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si