Liviu Arteni, primele reactii dupa moartea fostei sotii! "A avut un soc foarte puternic. Urla si tipa din toti plamanii. Nimeni nu l-a putut linisti"
Life

Liviu Arteni, primele reactii dupa moartea fostei sotii! "A avut un soc foarte puternic. Urla si tipa din toti plamanii. Nimeni nu l-a putut linisti"

A.S.
13 mar 2018

Desi au divortat cu scandal si a declarat in repetate randuri ca a fost victima violentei domestice, Israela ar fi urmat sa se mute in Spania la Liviu, pe care il iubea in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat intre ei. Asta declara sora lui Liviu Arteni, socata de moartea cumnatei sale cu care a vorbit luna trecuta.

"Ei tineau legatura in permanenta. Urma sa se mute in Spania impreuna cu Liviu, deoarece o avantaja clima de acolo, pentru sanatatea ei.

Liviu nu vrea sa vina in Bucuresti, a zis ca nu are rost, din moment ce copiii o iau in Israel. A ramas cu un teren si o casa. A spus ca nu vrea nimic, asa mi-a spus.

Citeste si: Un obiect gasit in stomac i-a provocat moartea Israelei! Medicii au facut public rezultatul autopsiei

Israela permanent il monitoriza pe Internet. imi spunea ca renunta la mancarea si medicamentele ei, pentru a-l ajute pe Liviu, deoarece il iubeste. "Rup de la gura, pentru ca il iubesc pe el", imi spunea. Mi-a povestit ca Liviu suferea de bipolaritate.

Ultima oara am vorbit in februarie, mi-a zis ca nu e prea bine, urmeaza sa faca un dus si ma suna ea, dar nu am mai vorbit. Am sunat-o de 8 martie, dar nu mi-a raspuns. Liviu a avut un soc foarte puternic. Urla si tipa din toti plamanii. A suferit socul vietii lui, nu il puteau linisti, ei s-au iubit foarte mult”, a marturisit sora lui Liviu Arteni, pentru cancan.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook