Liviu Dragnea a mai invitat un jurnalist la baie! ”Îți ies pozele ca lumea”! Replica fabuloasă primita de liderul PSD: ”Mergem împreună, să vedem ce-mi arătați!”

Liviu Dragnea pare să fi făcut o fixație din a invita jurnaliști la baie.

Author: Radu Constantin luni 18 februarie 2019 , 23:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Episodul cu Alex Dima de săptămâna trecută nu este primul pentru Liviu Dragnea. În octombrie, el l-a invitat pe un cameraman al postului Antena 3 la baie cu el: ”Hai la baie, puiule.

Hai la baie, că îți ies pozele ca lumea”, i-a spus atunci Liviu Dragnea cameramanului.

Atunci, Liviu Dragnea era enervat de întrebările insistente ale jurnaliștilor legate de un contorversat proiect de modificare a legii care să permită infractorilor condamnați pentru fapte fără violență să facă închisoare la domiciliu. Dragnea s-a enervat atunci pentru că a fost întrebat direct dacă o astfel de soluție îl avantajează.

Citeste si: Irina Tănase, în spital. Câți bani dă Liviu Dragnea pentru spitalizarea ei

Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați?”, a izbucnit

Dragnea, după care l-a invitat pe cameraman la baie.

Dragnea invită jurnaliștii la baie doar când se enervează

Săptămâna trecută, Președintele Camerei Deputaților a repetat invitația, de această dat către Alex Dima. ”Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?(...) Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”, i-a spus Dragnea jurnalistului de la PRO TV. Dima încercase în mod repetat să ia o reacție de la Liviu Dragnea într-o investigație legată de fondurile europene și autostrăzi.

Ieri, Denise Rifai de la Realitatea s-a oferit singură să meargă la baie cu Liviu Dragnea, într-o postare pe contul ei de socializare. ”Haideți la baie, domnule Dragnea! Să vedem ce-mi arătați! Haideți, mergem împreună?”, a scris Denise Rifai pe contul ei de socializare.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si