Liviu Dragnea: "Aceasta ordonanta data nu opreste procesul in care sunt eu implicat. Eu respect oamenii care au iesit in strada"

Faptul ca Guvernul Romaniei a dat o ordonanta de urgenta prin care dezincrimineaza abuzul in serviciu a facut ca lumea sa iasa in strada si sa protesteze impotriva acestor decizii. ##VIDEO45156##

Author: C.I.P. Editor: Viorela Precupas joi 02 februarie 2017 , 16:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aseara, in Bucuresti, au avut loc manifestari de strada impotriva Guvernului, dar cele mai multe voci au fost vehemente la adresa Ministrului Justitiei, Florin Iordache, si a sefului PSD, Liviu Dragnea. "PSD a castigat alegerile printr-un vot masiv exprimat la urne de catre cetateni. in aceasta luna, Guvernu a exercitat puterea in mod legitim, in spiritul si in litera Constitutiei.

Guvernul si partidele care il sustin suntem determinati sa exercitam puterea executiva si legislativa acordata de catre cetateni. Consideram ca orice incercare de subminare a activitatii Guvernului este o tentativa de destabilizare a ordinii de drept in Romania prin mijloace mai mult sau mai putin legale", a declarat Dragnea.

Astazi, Dragnea a mers la o intalnire cu membrii PSD si la final a facut cateva declaratii de presa legate de ce se intampla in tara in aceste momente. "O asa masinarie de dezinformare eu am mai vazut doar la Revolutie. Au fost mai multe tentative de-a lungul timpului. Noi ii respectam pe cei care protesteaza si le respectam opinia. Este un drept al lor care trebuie respectat si noi il respectam. Noi le cerem sa se exprime fara violenta. Situatia de aseara, din Piata Victoriei, nu cred ca este ce si-au dorit cei care au iesit. Noi le cerem oamenilor sa se delimiteze de aceste grupari care au vrut sa confiste acest protest.

Nu stiu in mintea bolnava a cui s-a ajuns la acest plan in care sa existe victime si pagube mari. Vreau ca Parchetul sa afle cine a gandit, a platit si sustinut actiunea violenta a oamenilor de aseara. In opinia noastra, presedintele Romaniei este vinovatul moral al scandalului de aseara.", a spus Liviu Dragnea despre ce s-a intamplat aseara in Piata Revolutiei din Bucuresti.

Cat despre faptul ca aceasta ordonanta il va scapa de procesul pe care il are pe rol, el a dezvaluit ca acest lucru nu este posibil. "Aceasta ordonanta nu opreste procesul in care eu sunt implicat. Am stat de vorba cu avocatii mei si asta mi s-a pus. Va spun asta pentru ca, in baza unei declaratii mincinoase a unei doamne, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual. Sa stiti ca falsul intelectual ramane. Eu nu cer clementa de la nimeni. Nici de la judecatori, nici de la mai marii Statului.", a explicat seful PSD


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si