LIVIU DRAGNEA: "Voi propune colegilor din cex convocarea unui congres extraordinar."

Este anuntul facut pe treptele sediului PSD, inaintea sedintei Comitetului Executiv... care i-a socat pe toti colegii de partid ai lui Liviu Dragnea!

DUMITRU BUZATU: "Daca stiti ceva, sa-mi spuneti si mie. A zis domnul presedinte. Tocmai a anuntat ca in martie va fi un congres extraordinat.

Eh, atunci  inseamna ca ne va propune lucrul acesta."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

LIVIU DRAGNEA: "La acest congres veti cere si un vot de reconfirmare a dvs in functia de presedinte al partidului? Categoric da."

Liviu Dragnea doreste si reducerea numarului secretarilor de stat.

LIVIU DRAGNEA: "vom avea o evaluare a activitatii secretarior de stat si propuneri pentru ca activitatea unora dintre ei sa inceteze."
 "Puteti sa ne spuneti cati dintre acestia nu mai sunt asumati  de partid si cati sunt in total, pana la urma? O sa aflati dupa comitetul executiv."

SERBAN VALECA: "Unul singur am pe care l-am propus la ministerul dezvoltarii."

Asta inseamna ca cei peste o suta de secretari de stat adusi in timpul guvernelor Ciolos, Grindeanu si Tudose...au zilele numarate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si