Liviu Dragnea: "Azi, dl Ciolos nu a vorbit in limba romana, ci in limba tehnocratilor, o limba straina si rupta de realitate (..) Tehnocratia a devenit sinonima cu incompetenta"

Presedintele Liviu Dragnea a criticat azi dur discursul sustinut de premierul Dacian Ciolos in Parlament. "Dl. Ciolos nu a vorbit in limba romana, ci in limba tehnocratilor, o limba straina si rupta de realitate. Ce a spus domnul premier nu reprezinta realitatea", a spus Dragnea imediat dupa discursul lui Ciolos. "Tehnocratia a devenit sinonima cu incompetenta. Iar incompetenta poate ucide", a mai spus Dragnea.

A.S., luni 19 septembrie 2016 , 16:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Dl. Ciolos a spus ca au avut in intentie sa presteze un alt tip de guvernare: transparent, responsabil si predictibil. Dar ei au vrut sa modifice Codul Fiscal pe furis. CNADNR importa sare de 67 mil euro, sarea din Romania nu mai e buna. La fel: Romania importa uraniu din Canada; mina unde se exploateaza uraniu se va inchide, cea care trebuie deschisa nu s-a deschis", a spus Dragnea.
"Am fost scosi de la guvernare intr-un mod nedemocratic", a mai spus Dragnea.
Dragnea l-a atacat pe Ciolos si pe tema absorbtiei fondurilor europene, dar si pentru presupusa favorizare a unor companii straine: "Zero e procentul fondurilor UE absorbite de guvernul dvs. in actualul buget european. Zero companii romanesti au primit ajutor de stat; in schimb, au primit sase companii straine".
Dragnea l-a acuzat pe Ciolos de lipsa de sinceritate in ce priveste intentia de modificare a Codului Fiscal: "Stiu ca nu stiti ce inseamna sinceritate. Ati stiut intentiile secretarului de stat Gabriel Biris, dar v-ati spalat imediat pe maini si i-ati cerut sa plece", relateaza Hot News.

"Am fost scosi de la guvernare intr-un mod nedemocratic", a mai spus Dragnea, care  l-a atacat pe Ciolos si pe tema absorbtiei fondurilor europene, dar si pentru presupusa favorizare a unor companii straine: "Zero e procentul fondurilor UE absorbite de guvernul dvs. in actualul buget european. Zero companii romanesti au primit ajutor de stat, in schimb, au primit sase companii straine".

Dragnea l-a acuzat pe Ciolos de lipsa de sinceritate in ce priveste intentia de modificare a Codului Fiscal: "Stiu ca nu stiti ce inseamna sinceritate. Ati stiut intentiile secretarului de stat Gabriel Biris, dar v-ati spalat imediat pe maini si i-ati cerut sa plece".

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si