Mihaela, sotia premierului Grindeanu, a publicat ieri o scrisoare in care spune ca toate criticile indreptatate acestuia sunt nefondate si ca partenerul ei de viata este un om onest. Scrisoarea  a primit un raspuns de la Paul Prodana, sotul Bombonicai, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, de care acesta a divortat in 2015. Prodan, care este stabililit in Franta si e cunoscut in Banat ca lider al galeriei lui Poli Timisoara, a fost vehement.

Paul Prodana
Paul Prodana
"Odată ce te aliezi cu infractori, devii unul de-al lor. Şi când spun asta, o fac în cunoştinţă de cauză. De ce? E simplu. Cu mult înainte de a-l cunoaşte pe Sorin Grindeanu, l-am cunoscut pe donlivio. A fost căsătorit cu Bombonica, verişoara mea primară. Şi ştiu cum a evoluat această persoană, pe scara avuţiei. Ca să ştii despre cine vorbesc, îţi spun doar atât: două bilete la Marea Neagră pe judeţul Teleorman pentru copii fără posibilităţi, gratuite bineînţeles. Le-a luat el pentru fiul său şi un nepot. Doar era preşedinte la Consiliul Judeţean. De rest, te las pe tine să-ţi imaginezi cu cine s-a asociat. Îmi era văr primar, mă cunoştea jumătate din populaţia oraşului Timişoara, dar nu am apelat niciodată la «ajutorul» lui, ca să devin mare”, a scris Prodana pe expressdebanat.ro. 
“Dacă-l iubiţi cu adevărat pe Sorin, spuneţi-i să demisioneze şi să se întoarcă acasă.
Dacă nu puteţi face asta, atunci nu vă supăraţi pe oamenii care-l denigrează şi-l jignesc. Oamenii s-au săturat de hoţi şi de cei ce vor să facă din furtul din bani publici o meserie. Am copii, pe care vreau să-i aduc lângă mine, departe de ce se întâmplă în România. Nu sunt de acord cu cei ce trimit mesaje jignitoare la adresa familiei, dar o persoană publică va fi întotdeauna expusă.
Sper din suflet că mesajul meu către d-voastră să fie bine înţeles. Chemaţi-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiţia…Pe donlivio l-am cunoscut foarte bine. Băiatul şefului de post de la Izlaz, un sat uitat de lume de pe malul Oltului. Un parvenit, în timp, doar prin infracţionalitate ascunsă cu bani publici. Postarea mea era un mesaj pentru familia lui Sorin. Un sfat în ceasul al 12-lea. Şi legat de conţinutul OUG“,
si-a incheiat Paul Prodana mesajul.

 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si