Liviu Dragnea: Excluderea lui Mircea Geona din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara la Romania Tv că excluderea din PSD a lui Mircea Geoană a fost o greşeală care ar trebui reparată, iar o colaborare cu partidul acestuia PSRO ar fi benefica partidului pe care Dragnea il conduce.

A.S., luni 05 septembrie 2016 , 15:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

„Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a spus Dragnea, la România Tv.
Intrebat despre relatia tensionata pe care o are cu Voctor Ponta, liderul PSD a spus ca aceste speculatii din presa referitoare la o cearta intre cei doi treubuie sa inceteze.. „Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare.(...) PSD are Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta.(...) Eu zic să nu vorbim de ruperea relaţiei“, a afirmat şeful social-democraţilor.Liderul PSD a spus însă că diferenţa este că Victor Ponta a vorbit la televizor mai mult decât el pe această temă şi tocmai de aceea vrea să aibă o discuţie cu fostul premier pentru a lămuri lucrurile. „O sa-l caut zilele următoare, să ne vedem, şi sper să înceapă să muncească alături de mine, alături de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare", a mai punctat Dragnea.

„Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată.

Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a spus Dragnea, la România Tv.

Intrebat despre relatia tensionata pe care o are cu Voctor Ponta, liderul PSD a spus ca aceste speculatii din presa referitoare la o cearta intre cei doi treubuie sa inceteze: „ Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare.(...) PSD are Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta.(...) Eu zic să nu vorbim de ruperea relaţiei“, a afirmat şeful social-democraţilor.Liderul

PSD a spus însă că diferenţa este că Victor Ponta a vorbit la televizor mai mult decât el pe această temă şi tocmai de aceea vrea să aibă o discuţie cu fostul premier pentru a lămuri lucrurile.

"O sa-l caut zilele următoare, să ne vedem, şi sper să înceapă să muncească alături de mine, alături de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare", a mai punctat Dragnea.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR vineri, 16 aprilie 2021: Cum arată ultimele cotații și cu cât se vând... Curs valutar BNR vineri, 16 aprilie 2021: Cum arată ultimele cotații și cu cât se vând euro și dolarul la fiecare bancă!
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
b1.ro
Lovitură fără precedent pentru Diana Șoșoacă! Ce nu va mai avea voie să facă timp de... Lovitură fără precedent pentru Diana Șoșoacă! Ce nu va mai avea voie să facă timp de trei luni în Parlamentul României? Va fi sancționată drastic
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si