Liviu Dragnea iese la atac! Mesaj pentru Klaus Iohannis: "El și slugile sale habar n-au să vorbească"

Liviu Dragnea i-a atact atât pe Klaus Iohanni, cât și pe Traian Băsescu.

Author: M. P. sâmbătă 02 martie 2019 , 14:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Toți cei de dreapta, toți acei guralivi care împrăștie ură și dezbinare, ca să le poată reuși acest lucru, au nevoie ca o mare parte din România să stea în sărăcie și noroi și fără acces la civilizație”.

„Doar să vă aduceți aminte cât urla Băsescu, când eu eram ministru al Dezvoltării, împotriva acestui program de dezvoltare locală.

Cât înjură Iohannis acest program și încearcă să-l blocheze. De ce? Ei vor în continuare ca o mare parte dintre români să sufere, să fie supărați, frustrați ca să poată să le însămănțeze acea sămânță otrăvită de dușmănie, de dezbinare”.

„După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte dintre piedicile tuturor lucrărilor. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați care spun că nu pot să facă asta pentru că nu ai voie. Și stăm cu banii, cu documentele, cu proiectele și nu putem să începem proiectele. E singura țară din Europa și din lume în care se întâmplă asta”, a mai spus Dragnea.

Citeste si: Mircea Lucescu se afișează în Capitală cu un ceas de 110000 de euro! Celebrul antrenor a terminat socotelile cu naționala Turciei VIDEO EXCLUSIV

„Iohannis habar nu are să vorbească despre economie. Și el și slugile lui de la PNL, dar sunt foarte bine pregătiți să semene neîncredere. Spune că nu mai avem bani de pensii, de salarii, dar în fiecare an au fost și bani de pensii și de salarii. În acest an, în septembrie, punctul de pensie va ajunge la 1265. Anul viitor va fi 1771. Practic în 2020 toate pensiile din România vor fi cel puțin duble. Deranjează, sigur că derajează, fiindcă sunt prea mulți oameni mulțumiți și minciuna nu-și mai găsește locul”, a mai spus președintele Camerei Deputaților.

Citeste si: O îndrăgită artistă, primele declarații despre sarcină: ”Nu mai e mult până la marea întâlnire, sunt fericită!”- Vedeta a dezvăluit sexul și numele copilului

Dragnea a mai spus despre Klaus Iohannis că nu a făcut ''absolut nimic'' în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români.

"Ce-a făcut acest domn în România? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu nu am găsit un singur lucru, o acţiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români, absolut nimic. În schimb, am văzut că este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case mătrăşite. Dă socoteală? Nu! Zeci de dosare care au fost închise de către acelaşi om în jurul căruia face gardă să nu cumva să fie schimbat de acolo", a spus Dragnea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si