Liviu Dragnea a precizat clar ca salariul minim nu va fi de 2.000 de lei, in 2018, asa cum scrie in programul de Guvernare PSD, ci de 1.550. Acesta mai precieaza ca cel mai probabil e vorba de o greseala.

„1.550 de lei. Cu salariul minim, si vreau sa repet aceasta valoare, nu va fi impus de guvern salariul minim de 2.000 de lei. Nu exista asa ceva.

Probabil dintr-o greseala s-a tot rostogolit asta in spatiul public. Noi avem in program 1.450 in 2017, 1.550 anul viitor si 1.650, 1.750. La anul, poate printr-o noua prezentare a sistemului de impozitare, salariul brut sa fie egal cu cheltuiala totala a angajatorului, ceea ce inseamna doua notiuni diferite. Dar, salariul minim, asa cum il stie toata lumea, va creste cu 100 de lei”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Digi24.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intrebat acelasi lucru, premierul Mihai Tudose a avut un raspuns evaziv: „Sunteti incredibili. La ce va referiti? La acea cifra de 2.000 care sperie, nu? La aia va referiti? Ca toata lumea va explica si puneti aceleasi intrebari incontinuu. Absolut incontinuu”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si