Liviu Dragnea, OPERAT? Decizia luată de medici în această dimineață! E mai grav decât se anunța inițial

Liviu Dragnea se află internat în spital după ce a acuzat o serie de probleme la spate și se pare că problemele liderului PSD sunt mai grave decât s-a știut inițial.

C.I.P., luni 18 martie 2019 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Medicii care îl tratează au decis să îi repete o serie de analize, inclusiv RMN-ul efectuat, iar în cursul zilei de azi urmează să ia o decizie în privința lui. E posibil ca Liviu Dragnea să fie operat. În aceste momente nu se știe exact dacă se va opta pentru această opțiune sau i se va administra tratament.

Citeste si: Nu a putut să treacă peste cearta cu Meghan și s-a sinucis! Avea 26 de ani și avea o lume întreagă la picioare!

"Am fost să-l vizitez pe Liviu Dragnea la spital cu Mircea Drăghici exact când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărţite. Adică doi dintre marii noştri specialişti spun că n-ar fi nevoie de o intervenţie chirugicală, alţi doi spun că e nevoie de două intervenţii chirurgicale şi urmează ca în seara asta şi mâine dimineaţă după ce mai fac un set de analize să ajungă la o concluzie comună. El ar dori să nu se ajungă la operaţie. Este o dublă hernie şi are şi o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu", spunea Codrin Ştefănescu, după ce a vorbit cu preşedintele PSD.

Citeste si: Cum arată casa Biancăi Drăghiciu, fetița care a impresionat cu frumusețea ei juriul de la Super Models of the World!

Liderul PSD avea planificate mai multe deplasări, şi la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul turneului interne, în organizaţii, iar duminică era aşteptat la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, care va avea loc la Craiova.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si