Liviu Dragnea rămâne încarcerat la Penitenciarul Rahova şi va avea regim închis

Liviu Dragnea rămâne încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va avea regim închis, au declarat, marţi, pentru News.ro, surse judiciare.

R.B., marți 18 iunie 2019 , 13:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liviu Dragnea şi-a încheiat perioada de carantină de 21 de zile.

Fostul lider PSD a fost condamnat pe 27 mai la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman.

Citeste si: Fotografia trucată cu Liviu Dragnea în puşcărie a stârnit controverse în rândul internauţilor

Conform ANP, regimul închis se aplică iniţial persoanelor condamnate la pedeapsa închisorii mai mare de 3 ani, dar care nu depăşeşte 13 ani.

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis sunt cazate, de regulă, în comun, prestează muncă şi desfăşoară activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, instruire şcolară şi formare profesională, în grupuri, în interiorul penitenciarului, sub pază şi supraveghere, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Citeste si: Carmen Dan spune că sentinţa lui Dragnea a fost un şoc

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis pot presta munca şi pot desfăşura activităţi educative şi culturale în afara penitenciarului, sub pază şi supraveghere continuă, cu aprobarea directorului penitenciarului.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}