Liviu Dragnea scapă de închisoare cu ajutorul CCR! Ce a declarat Augustin Zegrean, fost preşedinte CCR despre această posibilitate!

Liviu Dragnea are şanse mari să scape de condamnarea din dosarul DGASPC Teleorman, asta după ce prin modificarea Codului Penal s-a eliminat abuzul în serviciu.

C.I.P., luni 29 octombrie 2018 , 16:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel care a făcut acest anunţ este Augustin Zegrean, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, a spus ca acest scenariu prinde contur din ce în ce mai mult.

"Dacă legea nu mai prevede fapta pentru care se judecă, se opreşte judecata, se achită, se clasează. Deci inclusiv pentru cei care au primit condamnare în primă instanţă se întâmplă asta. Dacă fapta nu mai este prevăzută de legea penală, ei au scăpat cu totul. Nu se mai ţine seama de condamnare, de exemplu, la recidivă”, a explicat Augustin Zegrean , fost preşedinte al CCR, la Digi24.

Social-democraţii aşteaptă motivarea CCR, ca să vadă care scenariu se va aplica cel mai bine.

Liviu Dragnea are probleme mari cu legea după ce a fost trimis în judecată de DNA pe data de 15 iulie 2016, el fiind acuzat de infracţiuni precum instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, asta pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si