Locatarii unui bloc din Capitala au doar apa clocotita la robinete! Motivul pentru care autoritatile i-au lasat fara apa rece

Apa clocotita, numai atat curge la robinetele locatarilor unui bloc din Capitala.Oamenii au ajuns in culmea disperarii si a epuizarii. Sunt obligati sa care zeci de litri, in fiecare zi, ca sa nu mai vorbim despre facturile piperate pe care trebuie sa le achite.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D marți 25 aprilie 2017 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

2 statii merge pe jos acest batran, carand zeci de litri de apa, pentru greselile altora. De un an de zile, nu mai au apa rece si asta pentru vecinii au acumulat la intretinere datorii record.

Primaria Municipiului Bucuresti a redirectionat-o catre  Sector 4, Primaria Sector 4, si la primaria de sector am fost de 2 ori in audienta, cu 2 consilieri si au zis ca

ei nu pot sa faca nimic.

Si nu este singurul motiv pentru care le-a fost taiata apa. Sunt si oameni care au chitante de la administratie ca si-au achitat obligatiile, dar banii nu au mai ajuns la furnizorul de apa.

Din cauza apei clocotite, unora le-au plesnit tevile din casa.

Oamenii si-au pierdut orice speranta ca se vor bucura de niste conditii omenesti. Stau cu bidoanele de apa la usi si pun ban pe ban sa stranga un miliard si jumatate de lei ca sa achite datoriile. Alta solutie de a avea din nou apa in case nu le da nimeni.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si