Locuitorii din Slatina, pacaliti de fostul primar. Darius Valcov a dat 2,5 milioane de lei pe cateva panselute. Pretul a fost umflat de 3 ori

Din mega scandalul operelor de arta, numele lui Darius Valcov apare acum in tunul dat primariei din Slatina. 2. 5 milioane de lei ar fi platit fostul primar al orasului unei firme care s-a ocupat de panselute! intreg prejudiciul trebuie suportat acum de actuala conducere. Adica tot din banii slatinenilor pacaliti cu flori, spune Curtea de Conturi.

Author: A.L. luni 13 martie 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mare-a fost gradina lui Darius Valcov si plina de panselute. O spun cei de la Curtea de Conturi din al caror raport reiese ca fostul primar nu s-a uitat la banii slatinenilor, cand le-ar fi "usurat" vistieria cu  2.5 milioane de lei...pentru

niste flori.

Emil Mot, actualul primar: „In loc ca primaria lsatona s aplateasca 3 lei platea 3 lei, plus 2 lei greblat, plus 3 lei strans, plus 45 lei dus la marginea suprafetei de unde  tundea iarba”

Intreaga afacere care nu a mirosit a bine s-ar fi incheiat in urma cu doi ani. Atunci, costul unei panselute ar fi fost umflat si de 3 ori.

Contracte cu dedicatie, licitatii trucate, trafic de influenta. Toate i-ar fi fost puse in spate fostul senator, ministru de finante si primar al Slatinei.
Tot in 2015, numele lui Darius Valcov ar fi fost tarat in mega scandalul tablourilor semnate de pictori de renume.

Se pare ca operele de arta erau ascunse prin pereti, in patru case si in doua cavouri. Iar in cimitirul in care s-au facut perchezitii, procurorii spun ca DArius Valcov s-ar fi intalnit cu mai multi suspecti in dosar  ca sa primeasca mita ascunsa in pungi de plastic.

Numai intr-un seif de-al sau ar fi fost gasite bunuri pretioase:  90 de mii de dolari, aproape 1 milion si jumatate de lei,  3 lingouri de aur si o serie de tablouri valoroase semnate de pictori celebri. 

La scurt timp dupa izbucnirea scandalurilor care s-au tinut scai de fostul primar, se pare ca afacerea panseluta s-a...ofilit.

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, fostul primar Darius Valcov nu a raspuns. Ramasa cu gaura in buget, primaria Slatina e cea care trebuie acum sa o astupe.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si