Există un loc în România care se dezvoltă continuu. Aici se fac multe investiții uriașe și există mii de locuri de muncă pentru oameni.

Ce au declarat reprezentanții despre banii care vor fi folosiți pentru dezvoltare.

Citește și: Anamaria Prodan, gata de o nouă afacere. Vedeta vrea să-și deschidă o academie de fotbal

Locul din România care se dezvoltă continuu

Locul din România care se dezvoltă continuu este unul neașteptat. Este vorba despre portul Constanța, despre care reprezentanții au anunțat că a înregistrat un trafic record.

În jur de 80 de milioane de tone de mărfuri au trecut pe acolo în ultimii 30 de ani.

Citește și: Gigi Becali sare în apărarea lui Victor Pițurcă: ” Eu după cum îl cunosc pe el, nu are nicio treabă cu afacerea asta”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După începerea războiului din Ucraina, zeci de nave au fost preluate de la portul Constanța. Reprezentanții au anunțat că s-ar fi făcut o investiție de 75 de milioane de euro pentru noul terminal.

„Principala investiţie este magazia specializată pentru derularea îngrăsămintelor în vrac, capacitate de 60 de mii de tone, silozuri de cereale de 80 de mii de tone”, a declarat Daniel Sternberg, reprezentant firmă port,

potrivit  observatornews.ro

Citește și: DNA i-a stricat planurile lui Piţurcă. Cum a pierdut fostul selecţioner 2 milioane de dolari

Anunțuri despre investiții

Președintele Asociației Constanța Port susține că prin intermediul unei investiții de 4 milioane de euro se va construi un nou echipament care va fi folosit pentru descărcarea barajelor cu cereale.

„Am hotărât ca pe 1 martie 2022 că vrem să construim un nou echipament pentru descărcarea barjelor cu cereale, o investiţie de 4 milioane de euro”, a mărturisit Viorel Panait, președintele Asociatiei Constanța Port.

Citește și: Cum reușește Andrew Tate să posteze mesaje pe Twitter, deși este arestat! Ce urmăresc frații Tate prin textele care apar în mediul online| EXCLUSIV

Conform sursei citate anterior, investițiile făcute în 2022 au ajuns la 100 de milioane de euro și urmează să se mai facă și alte investiții 200 de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si