Locuri de munca in Romania, unde se castiga chiar si 1.000 de euro pe luna! Nu ai nevoie de diploma de bacalaureat
Economie

Locuri de munca in Romania, unde se castiga chiar si 1.000 de euro pe luna! Nu ai nevoie de diploma de bacalaureat

C.L.
25 sep 2018

Sunt si in Romania locuri de munca bine platite, nu doar in strainatate. Iar pentru acestea, de multe ori, nici nu ai nevoie, de Bacalaureat.

Site-urile de oferte de locuri de munca au anunturi in care angajatorii promit salarii de peste 1.000 de euro pe luna. Trebuie doar ca angajatul sa fie serios, sa vrea sa munceasca si sa fie un bun profesionist in meseria pe care si-a ales-o sau in care s-a specializat. 

De exemplu, conform anunturilor de pe Bestjobs.ro, o coafeza (care nu are nevoie de diploma de BAC) se poate angaja pe un salariu de 1.600- 2.000 de euro pe luna, insa trebuie sa aiba calificare in domeniu.

Citeste si: Specialistii spun ca Romania se afla in pericolul de a intra intr-o noua criza financiara. Mugur Isarescu are o alta parere

Citeste si: Un bucurestean castiga un salariu mediu cu 800 de lei mai mult decat alt angajat din tara. Ce salarii sunt in Capitala?

Citeste si: Lia Olguta Vasilescu spune ca are nevoie de 15 miliarde de lei pentru a sustine noua lege a pensiilor in 2022. Unele pensii pot ajunge si la 8.100 de lei

Un operator video, care are experienta de minim doi ani pe post, poate castiga intre 1000 si 2000 de euro daca stie sa lucreze in programele Adobe Premiere sau After Effects.
Pe ejobs.ro, conform unui alt anunt, o babysitter cunoscatoare de limba greaca, are un salariu intre 800 si 1000 de euro.

Conform Adevarul, in aceste meserii nu se solicita diploma de bacalaureat, dar sunt importante certificarile.De obicei, cele mai cautate forme si certificari sunt cele tehnice, cu recunoastere internationala, care de regula costa cateva sute de lei si aduc salarii nete de minim o mie de euro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook