Detalii despre capacitatea maximă pentru izolarea copiilor cu COVID-19

Noi informații privind anul școlar 2020-2021. Coordonatorul DSP București a cerut detalii despre locurile existente care pot fi ocupate de copiii infectaţi cu COVID-19 după începerea anului şcolar.

Author: Georgiana Balaban marți 25 august 2020 , 18:27

locuri izolare covid 19
locuri izolare covid 19[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Coordonatorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti, Ionel Oprea, a cerut spitalelor să comunice care este capacitatea maximă pentru izolarea copiilor care vor fi infectaţi cu COVID-19 după începerea anului şcolar.

Detalii despre capacitatea maximă pentru izolarea copiilor cu COVID-19

“Ieri (luni- n.r.) erau cinci la Balş şi şapte la Babeş. Am dat dispoziţie să se documenteze clar, să avem informaţie, începând din 10 septembrie, câte paturi sunt şi să cerem din partea acestor spitale să ne spună clar care este capacitatea maximă de izolare a copiilor care în mod nefericit vor fi infectaţi. (...) Trebuie să ne gândim şi la celelalte spitale de pediatrie din Bucureşti. De exemplu, cum este la Grigore Alexandrescu, care e multipavilionar, putem să discutăm acolo dacă pot pune la nevoie la dispoziţie un pavilion întreg”, a declarat Ionel Oprea, la Europa FM.

locuri izolare covid 19
locuri izolare covid 19[Sursa foto: google]

Citeste si: Guvernele europene sunt în alertă. Vor fi reintroduse măsuri de restricții?

Citeste si: Coronavirus 25 august: 1.060 de cazuri noi în România. Câte teste s-au efectuat?

Citeste si: Veşti proaste pentru Germania: Economia ţării s-a prăbuşit!

Câți elevi vor sta într-o clasă din toamnă

El a precizat că nu mai pot fi 30 de copii într-o clasă.

“Nu poţi 30 într-o clasă- depinde şi clasa cât e de mare. Trebuie aşa cum s-au făcut recomandările să se reducă la 15, să respecte distanţarea, trebuie şi o ventilaţie naturală încât să nu permită transportul viruşilor în cantitate mare”, a precizat coordonatorul DSP Bucureşti.

Citeste si: Specialiștii au făcut anunțul: dacă ne protejăm de coronavirus, ne protejăm de multe alte boli. Emilian Imbri: „S-ar putea ca gripa...”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si