O fotografie postată de Loredana Groza l-a determinat pe Doru Iuga, fost prezentator tv și director OTV, să reacționeze dur la adresa artistei. Dezamăgit de aspectul actual al vedetei de 50 de ani, Doru Iuga a scris un mesaj critic la adresa interpretei de muzică ușoară. ”Lori, este prea mult! Aveai un farmec aparte, acum ai distrus tot! Păcat, păcat, păcat...Erai o divă,  nu am înțeles de ce a trebuit să te mutilezi așa?!”, a notat Doru Iuga.

Probabil afectată de numărul mare de critici primite, Loredana a șters toate comentariile de la fotografia respectivă, după doar câteva ore de la publicarea ei. 

În ultimii ani, Loredana Groza a apelat de mai multe ori la medicul estetician

În ultimii ani, Loredana Groza a apelat de mai multe ori la un medic estetician, lucru confirmat și de specialiștii în domeniu.  ”La Loredana se poate remarca o uşoară volumizare a buzelor, atât pe volum cât şi pe contur. Totodată, la nivelul etajului superior al feţei au fost estompate ridurile cu ajutorul botoxului. De asemenea, este foarte probabil să fi apelat la o procedură de volumizare a pomeţilor cu acid hialuronic. Nu este exclus să fi apelat ulterior la un lifting facial”, a declarat medicul estetician Andrei Gregorian pentru click.ro, acum ceva vreme, comentând o fotografie a vedetei.  

Iuga
Doru Iuga a criticat-o pe Loredana Groza

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Loredana Groza e distrusă de durere: ”Ai fost un om excepțional, loial și generos, un profesionist desavarsit!”

Cât despre Doru Iuga, fostul director în cadrul OTV în perioada de glorie a postului condus de Dan Diaconescu, acesta a slăbit câteva zeci de kilograme, afectat și de perioada petrecută în închisoare, unde a ajuns ca urmare a unor acuzații de șantaj.

În prezent, Iuga colaborează cu casa de discuri Electrecord, dar are și câteva proiecte în mediul online, unde este foarte activ în ultimul timp.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si